Cartoon Network и Boomerang – акценти за януари 2022

През предстоящата 2022 г. Cartoon Network ни кани на много премиери. За първи път, зрителите ще видят нови поредици, сред които „Шантави рисунки-мисунки“, както и последната част на „Време за приключения: Далечни земи“, която разказва за съдбата на Ментовия иконом. За веселото настроение през снежните дни, зрителите са поканени на зимен маратон с едно от най-хитовите заглавия – „Невероятният свят на Гъмбол“.

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 1
От 10 януари – всеки ден от 14.00 ч.

„Шантави рисунки-мисунки“ е най-новата поредица от света на Шантавите рисунки. Топ-звезди, както може да се очаква, са Бъгс Бъни, Ловеца Елмър, Тасманийския дявол Таз, Туити, Силвестър, Марвин Марсианеца, Койота, Бързоходеца, Дафи Дък и Порки Пиг. Добре познатите от десетилетия герои са си същите, но бързат да ни покажат новите си шеги и остроумия. Бъгс все още е много умен и винаги надхитрява Елмър, точно както Бързоходеца се измъква на Койота, а Туити на Силвестър. Дафи и Порки вечно изпадат в беди – но затова пък създават незабравими спомени.

В премиерните епизоди на поредицата, Дафи и Порки отново ще се забъркат в забавни неприятности. Всичко започва, защото Дафи иска да отиде на пътешествие в джунглата. Въпреки че Порки ще го е страх от непознатата гора, той, както винаги, ще се съгласи с предложението на патока. От момента, в който се качат на слон, за да стигнат до магически храм, пътуването им ще се превърне в увеселително влакче от преживявания.

В други от епизодите, Бъгс Бъни ще срещне чудовище, създадено от зъл учен, а Силвестър ще попречи на Туити да пече кексчета.

„Време за приключения: Далечни земи“
На 22 януари от 09.00 ч. и повторение в 14.55 ч.

Повече от година след старта на „Време за приключения: Далечни земи“ идва време и за последната част. След излъчването на 3 от 4-те специални епизода, приключението в далечните земи ще приключи. Последният епизод от мини-поредицата, наречен „Градът на магьосниците“, ще бъде излъчен през януари 2022 г.

Главният герой на епизода е Ментовия иконом, който зрителите вече са виждали много пъти в различни сезони на „Време за приключения“. Той работи за Принцеса Сладкодъвка и знае всичко за магията и магьосничеството. В „Градът на магьосниците“ той се връща в училището за магьосничество.

Всички ученици са възхитени от новите си знания и умения, а сред тях, без да подозират е и Ментовия иконом. Един ден той вижда учител да скрива странен предмет, но кражбата е заподозрян самият той. Той ще трябва бързо да разреши мистерията и да изчисти името си.

„Твоите зимни дни с Гъмбол“
От 1 януари – всеки ден от 08.50 ч.

Ако има герои, които обичат творческите игри като никой друг по света, това са децата от Елмор – Гъмбол, сестра му Анаис и брат му Дарвин. В обичаните от всички сезони, излъчвани по Cartoon Network, зрителите видяха как Дарвин пътува през далечни земи, за да се върне при Гъмбол и останалите от семейство Уотърсън, или как Гъмбол, с помощта на Дарвин, участва в изборите за президент на училището. Разбира се, това е миниатюрна част от многото им перипетии.

През януари, каналът ще излъчи маратона „Твоите зимни дни с Гъмбол“, който ще покаже епизоди от различните сезони на „Невероятният свят на Гъмбол“. Дарвин открива какво е среща, когато Рейчъл организира парти и обявява, че всеки гост трябва да доведе своята любима/любим. Какво ли ще се случи?

В друг епизод, братята ще се сдобият с игра, която искат да купят от дълго време, но се оказва, че… играта не работи. Те ще решат да си върнат парите и ще прибегнат до малка хитрост, за да го направят.

Януари по Boomerang е месецът на Ninja Express. Неговите герои са смели нинджи, които се борят да… доставят различни пратки навреме. Тримата забавни куриери са в състояние да направят многобройни опити за доставка, за да подсигурят доволни получатели. Boomerang ни кани и на зимен маратон с едни от емблематичните герои – Том и Джери – а поводът за това е рожденият им ден.

Ninja Express – Сезон 1
От 17 януари – всеки ден от 19.00 ч.

Няма колети, които не могат да бъдат доставени! Тримата нинджи, които решават да си създадат куриерска фирма, знаят това. Наричат се Ninja Express и могат да доставят всяко нещо, на всяко място, във всеки век. Премиерната поредица се фокусира върху абсурдните ситуации, които се случват докато те си вършат работата.

Имената на тримата герои са Киро, Конпеки и Ейка. Киро е най-дребният от тримата, но е най-бързият и е мозъкът зад операциите им. В това му помага една надеждна джаджа: ултра-здраво тиксо. Конпеки може да бъде много емоционален, но и знае как да организира невероятни, вълнуващи приключения. Той има суперсила, защото може да се движи навсякъде и може да транспортира останалите нинджи. Ейка е най-силният от тримата и може да вдигне всеки пакет. Понякога е нетърпелив, но може да пренесе големи пратки за нула време. Специалното му „оръжие“ е червена носна кърпа. Тримата ще впрегнат всичките си умения в доставянето на пратките, за да няма нито един недоволен клиент.

„Парти за рождения ден на Том и Джери“
От 17 януари – всеки ден от 17.00 ч.

Зимата по Boomerang е време за забавление с много емблематични герои, а в случая това са Том и Джери. Има уникален повод за това – през февруари 2022 г. те ще навършат 82 години. През последните десетилетия зрителите успяха да се запознаят с различни гледни точки за приключенията на известното дуо. По случай годишнината ще видим две от най-новите поредици от техния свят, а именно „Шоуто на Том и Джери“ и „Том и Джери в Ню Йорк“.

„Шоуто на Том и Джери“ представя класическите приключения на двамата любимци с освежена визия. В епизодите, които ще се излъчат, Том ще се превърне в зелено чудовище под въздействието на радиоактивни елементи. Героите ще намерят и нова кариера – Том, Джери и кучето Спайк ще заровят томахавката и заедно, ще сформират джаз бенд. Очакват ги вълшебни събития – къщата на Том и Джери ще бъде посетена от илюзионист. Той ще си забрави шапката, а те ще открият, че това тя не е обикновена, а е омагьосан предмет.

Каналът ще излъчи и епизоди от „Том и Джери в Ню Йорк“, където героите лудуват по улиците и в сградите на великия американски мегаполис.

Източник: knowbox

Добави коментар