Cartoon Network и Boomerang – акценти за март 2022

Чудовищно вълнуващи приключения и спасителни мисии на младите супергерои – това ни очаква по Cartoon Network през март. Каналът кани всички да се забавляват с нови случки от вселената на Малките титани и с премиерни епизоди на „Гъбчовците“.

„Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“
От 5 март – всеки уикенд от 09.50 ч. А след 26 март – от 10.50 ч.

Младите супергерои се завръщат в нови епизоди от 7-ми сезон на „Малки Титани: В готовност“. Очакват ги още редица вълнуващи мисии. Преди да се изправят срещу враговете си, обаче, те ще трябва да изгладят собствените си отношения. Не е лесна задача петима тийнейджъри да се помирят, а още по-малко когато имат супер сили. Кулминацията на сезона ще бъде специален епизод от две части, наречен „Денят на благодарността с Прокълнатия патрул“. Зверчето се завръща от кулата на Малките титани в семейния си дом за празника. Той отива на парада по случая и се среща с Прокълнатия патрул, което отключва ред забавни случки. Героите също откриват стари видеокасети с много съвместни спомени, които ще им напомнят за чудесното им приятелство.

Как да се подготвим за излъчването на премиерните епизоди на „Малки Титани: В готовност“? Най-добре е да направим това с хитови предишни серии в маратона „Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“ Като част от него, ще се излъчи и филма „Малки титани: в готовност! срещу Малките титани“.

„Гъбчовците!“
От 14 март – всеки делник от 14.00 ч.

Гъбкодол се намира в богата и цветна земя. Находчивите гъбчовци с весел нрав се стараят всеки да се чувства добре в тази малка общност. Главният герой е малкият Сет. Той е любопитен и насърчава приятелите си да научават нови неща за света около тях. В предишни сезони той се опита да украси яйце на динозавър, научи за изкуството от художника Паскал и също предприе експедиция в космоса.

В новите епизоди, симпатичният художник открива, че в ухото му е заседнала черупка. Благодарение на това, той развива супер слух. Проблемът е, че банда раци научават за новите му умения и искат да ги използват за своите зли планове. Сет получава задачата да се грижи за Близнаците, но с Паскал не успяват да се справят с тях и решават да ги разделят, за да решат проблема. За съжаление, малките се оказват още по-пакостливи поотделно, отколкото заедно.

През март, Boomerang ни кани да прекараме време с мечока Гризи и купчината сини леминги. Зрителите ще изпитат двойна доза приключение. Каналът ще излъчи, както премиерните епизоди на третия сезон от поредицата, в които героите пътуват по света, така и маратон от случки, показани през последните месеци. Boomerang предлага и завръщането на едни от най-емблематичните герои в новата поредицата „Динознание“, създадена през 2019 г.

„По света с Гризи и лемингите“
От 7 март – всеки ден от 19.30 ч.

В премиерните епизоди на сезон 3, Гризи и лемингите пътуват по света. В предишни епизоди, героите видяха Великата китайска стена и стигнаха до Антарктида, където се срещнаха с моржовете. Сега целите им са Амазония и Шотландия и всичко започва с приключение в шотландски замък. Докато обикалят из стаите му, те откриват, че има мистериозен магически предмет. Лемингите бързо ще видят възможност да използват магията за себе си, но Гризи успява да им попречи и доказва, че може да бъде страхотен мечок, който не се страхува от тях.

В рамките на маратона „По света с Гризи и лемингите“, зрителите ще видят и приключения на героите у дома. Оказва се, че мечокът е изял целия си любим течен шоколад. Както подобава на истински гурме готвач, решава бързо да запълни недостига като измисли вкусен шоколадов десерт с кокос. В района обаче има и друга група гастрономи – лемингите също мечтаят за нещо сладко. Така всички герои започват своите кулинарни занимания.

„Динознание“
От 19 март – всеки уикенд от 11.00 ч.

„Яба-Даба-Ду!“ – това е известният вик на Фред Флинстоун от „Семейство Флинтстоун“. Хората все още живеят в пещерни домове, заедно с техните обични създания – динозаврите. Главни герои в новата поредица, която ще се излъчи по Boomerang са децата на семействата Флинстоун и Ръбъл – Пебълс и Бам-Бам – и техният домашен любимец – динозавъра Дино. Когато родителите им не са наоколо, тримата отиват при далечните скали, за да намират непознати динозаври и да научават нови факти за техния свят.

Някои от новите динозаври имат специални сили. В един от епизодите, Пебълс среща променящ формата си динозавър, който може да се трансформира във всеки герой. Двамата си прекарват страхотно, докато момичето не отвежда новия си приятел у дома и той не започва да се превръща във всички членове на семейството. Тя трябва да реши проблема и да премахне объркването, причинено от новия ѝ приятел. В друг епизод, тримата ще разберат, че къщата им на дървото е превзета от изключително шумната Сопрано. Те не искат да говорят с нея, но и не искат да загубят дома си. Ще успеят ли Пебълс и Бам-Бам да разрешат конфликта?

Източник: knowbox

Добави коментар