Самурай Джак и редица Adult Swim сериали идват в HBO Max у нас

Както вече беше обявено, HBO Max стартира в България на 8 март, заменяйки HBO GO. В момента тече кампания из социалните мрежи на HBO за новата стрийминг платформа и заглавията, които ще бъдат налични през първите ѝ месеци. Уви, засега няма нито дума за анимационното съдържание.

В сайта на HBO GO обаче вече са се появили полуготови страници за нови заглавия, които ще бъде пуснати в HBO Max и за наша изненада сред тях има приличен брой сериали на Adult Swim! Това, което намираме на този етап, е „Самурай Джак“ (сезони 1-5), „Пилето робот“ (Robot Chicken), „Харли Куин“, „Металокалипсис“ (Metalocalypse), „Господин Пикълс“ (Mr. Pickles), „Бърдгърл“ и „Блейд Рънър: Черният лотос“ (Blade Runner: Black Lotus).

Не е сигурно дали тези сериали ще бъдат налични още от стартовия ден на 8 март или ще бъдат добавяни постепенно. Със сигурност обаче преводът ще бъде само със субтитри, тъй като практиката на HBO в България е само детското съдържание да има дублаж и в редки случаи хитово съдържание, което може да се гледа от семейна аудитория като „Приятели“ и „Тъмните му материи“.

Първите четири сезона на „Самурай Джак“ имат дублаж от времето, когато се излъчваше по Cartoon Network, но дали ще бъде използван от HBO Max, ще се разбере, когато бъде пуснат.

Други потвърдени неща, които се очакват в HBO Max, са хитови сериали от Warner Bros. като „Двама мъже и половина“, „Алф“, „Принцът от Бел Еър“, „Смолвил“, „Експериментът“ (Fringe), „Дневниците на вампира“, „Свръхестествено“ и новата DC екшън-комедия с Джон Сина „Миротворецът“ (Peacemaker).

За заглавията на Cartoon Network в HBO Max у нас няма почти никаква яснота и най-вероятно ще разберем едва на 8 март.

Един коментар за “Самурай Джак и редица Adult Swim сериали идват в HBO Max у нас

Добави коментар