Cartoon Network и Boomerang – акценти за юни 2022

Първият летен месец по Cartoon Network ще бъде пълен с празнични забавления и маратони с много известни герои. С поредицата „Крейг край реката: летни приключения“, каналът ни кани да играем с децата от Хъркълтън, които от години се забавляват сред природата на Поречието. Cartoon Network са подготвили и нови епизоди от предаването „Гъбчовците!“ и неговите герои – веселите пъстри гъбки.

„Крейг край реката: летни приключения“
От 27 юни – всеки ден от 08.40 ч.

Гората до Поречието, което се намира до град Хъркълтън, е идеално място за игра. То е доста необичайно – в него се помещава и Дървото-магазин, управлявано от момиче на име Кит. Учениците в Хъркълтън ползват дървото, за да си разменят там лакомства и играчки. Гениалната банда от герои продължава да ражда нови и нови идеи за игри, а тримата главни герои, Крейг, Келси и Джей Пи, са основните движещи сили на изобретенията и нововъведенията. С „Крейг край реката: летни приключения“, малките зрители ще могат да се присъединят към тримата приятели в много нови вълнуващи приключения.

Още в първия епизод от маратона, героите ще превърнат една незабележима игра в лудо забавление. Става дума за гоненицата. Когато Келси бъде пипната, тя ще преследва всички, освен приятелите си. Другите, обаче, успешно бягат от момичето и тя ще трябва да намери идеалния начин да приключи играта веднъж завинаги.

„Гъбчовците!“ – Сезон 3
От 13 юни – всеки делник от 10.15 ч.

В света на скритата природа има малък град, на име Гъбкодол. Той е обитаван от цветни гъбки. Те вярват, че всеки в общността има свои собствени уникални отговорности. Ето защо, всеки е еднакво важен. Главният герой, малкият Сет, показва, че си струва да откриеш света и насърчава другите герои да направят същото, чрез неговите научни открития. Майката на Сет, д-р Нанси, лекува гъбките при нужда. Художникът Паскал се грижи другите гъби да могат да се наслаждават на изкуството и да направят ежедневието си по-цветно. Динозавърът Пам изглежда като местен аутсайдер, но благодарение на това тя учи останалите, че винаги си струва да бъдеш себе си.

През юни, по Cartoon Network ще бъдат излъчени новите епизоди от сезон 3. Сет ще иска да избегне задължението да почисти училищното си шкафче. Така убеждава президента на училището за помощ, но той ще превърне кашата от боклуци в шкафчето на Сет в зелено чудовище. Малкият герой ще трябва да измисли начин да поправи грешката, която е направил и да спаси училището. В допълнение, ще научи, че редът е от голямо значение.

През юни Boomerang ни кани да видим продължението на 25-ия сезон на поредицата „Томас и приятели“. Зрителите ще могат да гледат новата версия на анимацията за локомотивчето Томас и неговите приятели. Каналът ще излъчи и новите приключения на Бъгс Бъни, Дафи Дък, Порки Пиг, Котарака Силвестър и останалите „Шантави рисунки“. Ваканционните приключения нямат край, защото ни очаква маратонът „Лято с Том и Джери и Скуби-Ду“.

„Томас и приятели“ – Сезон 25
От 20 юни – всеки ден от 16.00 ч.

Boomerang ни кани да видим новите епизоди от поредицата „Томас и приятели“. Тази версия на класическата приказка, забавлявала редица поколения зрители, ще ни открие нов поглед към света на релсовите приятели. Това, което зрителите обичат най-много – уникалните герои – са си все същите. Оптимистът Томас никога не се предава и вярва, че всеки проблем има своето решение. Приятелят му Пърси обича да си прави шеги с околните, но те са безобидни и забавляват всички. Заедно с тях, на остров Содор живеят и другите им приятели, като супер бързата Ниа от Кения, например.

В новите епизоди, локомотивчетата ще организират ден, в който всичко ще се прави на обратно. Томас ще достави пратките си на грешни адреси и всички заедно ще трябва да оправят нещата. Той ще се опита и да стигне до един от краищата на дъгата.

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезони 2 и 3
От 13 юни – всеки ден от 13.30 ч.

Едва ли има по-умен и по-хитър герой в световната история на анимацията от Бъгс Бъни. Зрителите от цял ​​свят знаят шеговитата му подигравка: „К‘во става шефе?“. С него идват и останалите „Шантави рисунки“: Котаракът Силвестър се опитва да хване Туити, а тасманийският дявол Таз оставя бъркотия след себе си, където и да отиде. Плахият Порки, насърчен от оптимиста Дафи, участва в най-различни приключения. Всички те намират своето място и в модерната версия на поредицата – „Шантави рисунки-мисунки“. През юни, Boomerang ще излъчи нови епизоди с любимите герои.

В тях, Бъгс Бъни ще сбърка египетска гробница за … ваканционен курорт в топла страна, а една и мумия ще вземе за член на персонала на курорта. Койотът, както обикновено, ще се опита да хване Бързоходеца, който този път лети със специален костюм. Силвестър ще намери Туити на върха на телефонен стълб и ще направи всичко по силите си да го свали от там.

„Лято с Том и Джери и Скуби-Ду“
От 27 юни – всеки ден от 09.30 ч.

Първият месец на лятната ваканция няма как да мине без тези емблематични герои, чиито приключения винаги гарантират приятно прекарване. Том, Джери, Скуби и екипът от млади детективи знаят много добре какво да правят, за да направят приключенията си вълнуващи. Том и Джери ще ни забавляват със своите емблематични преследвания в „Шоуто на Том и Джери“, „Том и Джери в Ню Йорк“, както и в няколко пълнометражни продукции. Каналът ще излъчва и епизоди на „Спокойно, Скуби-Ду!“, както и филми за кучето-детектив, Шаги, Велма, Дафни и Фред, които разследват страховити свръхестествени явления.

Във филма „Ужасният призрачен град“, зрителите ще се запознаят с трио комици, основали необичаен увеселителен парк. Скуби и останалите млади детективи ще се озоват в близост, където ванът им се аварира. Младите любители на свръхестествени явления няма да пропуснат възможността да посетят парка. Така. те ще се окажат в средата на заплетена мистерия, пълна с призраци.

В пълнометражната продукция „Том и Джери – Изгубеният дракон“, главните герои ще намерят голямо, странно яйце. Те бързо ще разберат, че находката им е истински необичайна – от нея ще се излюпи дракон. Проблемът възниква, когато новият им спътник решава, че Том е неговата майка.

Източник: knowbox

Добави коментар