Баннаха „Гъбчовците“ в Европа

Cartoon Network са премахнали сериала „Гъбчовците“ от всички платформи в Европа, Близкия изток, Африка и Азиатско-Тихоокеанския регион. Това включва излъчванията по ТВ каналите, HBO Max, сайтовете и YouTube каналите. Причината е неясна и е неизвестно дали изобщо е свързано със съдържанието на самия сериал.

Зрители забелязаха в четвъртък, че излъчванията на сериала по някои канали са заменени с други сериали, а по-късно и че всички епизоди са премахнати от стрийминг платформата HBO Max в цяла Европа, както и повечето клипове в YouTube в европейските YouTube канали. Днес сериалът не се излъчи и по канала на Cartoon Network в България, а по-късно страницата в сайта CartoonNetwork.bg бе премахната.

Създателят Стивън Нийри сподели, че няма информация какво се случва. Сериалът все още е достъпен в САЩ и Латинска Америка в HBO Max.

„Гъбчовците“ стартира през 2020 г. и вървя за три сезона до края на миналата година и бе сред първите Cartoon Network продукции, промотирани като HBO Max Original. Тази седмица по Cartoon Network у нас се излъчиха последните епизоди. Въпреки че сериалът бързо беше премахнат от HBO Max, все още е наличен в HBO OD (On Demand).

9 коментара за “Баннаха „Гъбчовците“ в Европа

  1. Извинявам Се Гъбчовците The Fungies Ще Продължи в Интернет На 123 Movies.gy

  2. Чакай Възобновиха Гъбчовците в Европа Възобновиха в HBO MAX FAKE

Добави коментар