Cartoon Network и Boomerang – акценти за юли и август 2022

Летните празници са в разгара си по Cartoon Network. Каналът кани всички свои фенове на новите ваканционни приключения с поредицата „Крейг край реката: летни приключения“. Юли и август ще донесат възможността да се срещнем отново с тримата любими приятели от Хъркълтън и техните другари от Поречието.

„Крейг край реката: летни приключения“
Всеки ден от 08.40 ч,
а сезон 4 може да бъде гледан от 25 юли – всеки ден 08.40 ч.

За тези, които са гладни за нови забавления, Cartoon Network предлага почивка с най-обичаните анимационни герои. Каналът ни кани на летния маратон „Крейг край реката: летни приключения“. Крейг Уилямс, Келси и Джей Пи са трима най-добри приятели. Заедно, те откриват различни кътчета на гората край любимата си река. Вълнуващи приключения ги очакват навсякъде. В забавленията им се включват и много други деца, като по-малката сестра на Крейг – Джесика или по-голямата сестра на Джей Пи – Лора. Нито един ден не достатъчно вълнуващ, ако с тях не е верният спътник на Келси – Мортимър – папагалът, който наблюдава всичко, кацнал на …главата на момичето.

По време на летния маратон, всеки ден зрителите ще могат да посещават различни места на картата на град Хъркълтън и гората край реката. Cartoon Network ще излъчи последния, четвърти сезон на поредицата, както и епизоди от други сезони. Крейг ще участва в състезание по бързо ядене. Може ли да се справи с всички закуски, които го очакват? Джесика също ще се намеси в историите. Тя се възхищава на управителя на Дървото-магазин, където героите си обменят лакомства и закуски. Също така ще иска да развие бизнес усет и ще кандидатства за стаж при добър приятел.

Лятото по Boomerang е време на летни премиери. Каналът ни кани да видим нови епизоди от поредицата за пъргавите куриери от Ninja Express. Те доставят колетите си на нужните адреси, но трябва да преодолеят много препятствия по пътя – точно като истински нинджи. Каналът ще излъчва и премиерни епизоди на Power Players за смелия Аксел и супер играчките му. Boomerang предвижда в програмата си и нови кратки епизоди от поредицата „Томас и приятели“, както и приключенски маратон с „Гризи и лемингите“.

Ninja Express – Сезон 1
От 4 юли – всеки ден от 19.30 ч.

Киро е умен и е страхотен лидер на отбора. Конпеки има суперсилата да се транспортира навсякъде. Ейка е много силен и може да мине през всяка пролука. Заедно те управляват компанията Ninja Express и са в състояние да доставят всеки пакет. В предстоящите епизоди ще пътуват до пиратски кораб, в космоса и до всяко кътче на големия град, където живеят. Те имат обща къща, която служи като централа за Ninja Express. Амбизиозното им обещание, че „ще доставят всяко нещо, на всяко място, във всеки век“, неизменно ги въвлича в необичайни приключения, а способността им да работят в екип е наистина изключителна. Нищо чудно, че те се чувстват като семейство.

В премиерните епизоди, тримата ще получат специална задача от принцеса. Драконът й ще побеснее и ще се наложи тя бързо да го успокои. Принцесата идва при нинджите с идеята да организира представление, убедена, че музиката ще успокои нервното създание. Именно компанията Ninja Express ще получи мисията да транспортира музиканта Жан Паскал до кралския клиент. Но дали звездата ще укроти дракона? Нинджите ще срещнат и извънземно, владетел на далечна планета. На него му е омръзнало от задълженията му и търси покой. Тримата нинджи ще трябва да му намерят заместник.

Power Players – Сезон 2
От 8 август – всеки ден от 08.00 ч.

Когато 9-годишният Аксел заживява в къщата на чичо си Андрю, всичко се променя. Момчето трябва да остане при новия настойник, когато родителите му си тръгват. Той обаче не очаква, че в мазето на своя чичо, изобретател, ще открие специални устройства, които му позволяват да се превърне в супер играчка и да спасява света. След като намира находката, Аксел ще разбере, че играчките в дома им оживяват. Новите приятели на Аксел са Сержант Щурм, хитрият Галилео, борецът Маско, роботът Слобот, куклата Боби Блоби и синьото мече – Варварина. Оттук нататък всички те имат суперсили и след трансформация отиват на много специални мисии, които ги сблъскват и с герои, които имат зли намерения, като основният опонент на Аксел – Бесния, който иска да отнеме силата на екипа от Power Players.

Сега, Boomerang ни кани на премиерните епизоди на втория сезон на поредицата. Ще продължи ли Бесния да планира заговор срещу Power Players? Ще се справят ли Аксел и приятелите му с новите предизвикателства? Отговорите ни очакват всеки ден по Boomerang.

„По света с Гризи и лемингите“
От 13 август – всеки уикенд от 14.00 ч.

Горският на канадски резерват е напуснал хижата си. Това е една доста луксозна къща – идеална за животни, които търсят комфорт. Всеки жител на гората я иска за себе си, но само мечокът Гризи успява да я получи. Всички животни се примиряват с това… с изключение на една група натрапници. Сините леминги изглеждат безобидни, но заедно могат да направят много бели. Те са хитри, решителни и във всеки епизод дразнят мечкока, за да го прогонят от къщата. Забавленията им се превръщат в незабравими приключения.

През август, Boomerang ще излъчи епизоди от всички сезони на поредицата. В един от тях на мечока му свършват лакомствата. Шкафовете в кухнята му се оказват съвсем празни. Докато обмисля как да получи нови вкусни закуски, забелязва, че лемингите имат ново голямо устройство отвън. То ще се окаже автомат за лакомства – идеалното решение за Гризи. Проблемът е, че нито той, нито лемингите имат пари, които да сложат в машината. Те, обаче, си спомнят, че в гората има заровено съкровище – тези монети биха им позволили да стигнат до храната, скрита в автомата. Героите ще започнат да търсят, но дали ще ги открият?

„Томас и приятели“
Кратки епизоди, които ще се излъчват между останалите предавания в програмата.
От 8 август до 27 август.

Томас и приятелите му ще радват малките зрители през цялото лято с новата, осъвременена версия на популярната поредица. Оптимистичният главен герой – локомотивчето Томас е в компанията на своите весели приятели – Ниа от Кения, Кана от Япония и Пърси, който също като Томас е от остров Содор. Те вече са преживели много приключения заедно. Организираха ден, в който направиха всичко наобратно, подготвиха се за голямо, цветно дефиле и се състезаваха в надпреварата за купата на Содор.

През август, Boomerang ще излъчи поредица от премиерни кратки епизоди от „Томас и приятели“. Кана ще участва в състезание с Дизел, но той ще настоява да спазват всички неизброими правила. Електрическата Кана ще види това като предизвикателство, а тя винаги се радва на възможността да се докаже. Ниа ще тръгне по друг маршрут, за да достави товарите си и по пътя ще срещне семейство патици. Локомотивчето ще спре, за да пусне патиците, но ятото няма да се помръдне. Тогава Ния ще трябва да прояви креативност, за да помогне на патиците и да продължи пътуването си.

Източник: knowbox

Добави коментар