„Close Enough“ е спрян

Хитовата анимация за възрастни „Close Enough“ е спряна от продукция след третия ѝ сезон. Това обявиха HBO Max пред Deadline, както и създателят на сериала Джей Джи Куинтел в Twitter.

Спирането идва на фона на чистка на съдържание от страна на новослятата компания Warner Bros. Discovery, при която редица сериали, продуцирани от студиа на WB, бяха спрени от продукция и/или изтеглени от платформите.

Мотивът е предстоящото сливането на двете стрийминг платформи HBO Max и Discovery+, при което част от съдържанието се планира да бъде премахнато. Обсъжда се лицензите на част от тях да бъдат продавани на други платформи. Всички тези решения идват с цел погасяване на дълга на компанията, който достига 14,4 млрд. долара.

„Close Enough“ е продуциран от Cartoon Network Studios и Джей Джи Куинтел, който преди това създава „Парк шоу“. Беше обявен през 2017 г. като сериал за канала TBS преди да бъде отложен и преместен в HBO Max през 2020 г. Извън САЩ сериалът се разпространява от Netflix, където също жънеше успех сред най-гледаните сериали в платформата.

2 коментара за “„Close Enough“ е спрян

Добави коментар