„Реактивните момичета“ и „Домът на Фостър“ се завръщат с рибути от създателя

Рибути на класиките „Реактивните момичета“ и „Домът на Фостър за въображаеми приятели“ се разработват в Hanna-Barbera Studios Europe, студиото на „Невероятният свят на Гъмбол“. Създателят им, Крейг Маккракън ще работи и по двата проекта. Сара Фел, вицепрезидент на девизията за оригиналната детска и семейна анимация на студиото, ще контролира развитието им. Това няма да е първия път, в който Крейг работи за H-B, все пак Момичетата са един от последните H-B проекти, заедно с „Лабораторията на Декстър“, където е режисьор.

„Завръщането на Крейг в Hanna-Barbera беше възможност, която не можехме да пропуснем“, споделя Сам Регистър, президент на Cartoon Network Studios, Warner Bros. Animation и H-B Studios Europe. „Заедно с несравнимото си чувство за забавление и въображение той представя две от най-великите си произведения в „Реактивните момичета“ и „Домът на Фостър за въображаеми приятели“ и ние сме изключително развълнувани, че тези герои ще бъдат част от новото наследство, което се оформя в студиото.“

В сериала за „Реактивните момичета“ ще има както класически, така и нови злодеи, засега това е всичко, което се знае. Не се знае дали ще отразят въобще съществуването на някои от новите злодеи от последния сериал от 2016. Сериалът за „Домът на Фостър“ ще е за предучилищна аудитория, затова е много вероятно да е за Cartoonito. Ще е с нови персонажи, които ще са на предучилищна възраст, но според описанието „ще са също толкова весели, колкото и оригиналните“. Понеже са европейски, вероятността тук да им се обърне внимание е голяма.

Сериалите са добре познати от CN тук („Реактивните момичета“ се излъчваха и по NOVA и бяха върнати по CN от 2014 до 2015, до 2015 се излъчваше и „Домът на Фостър“), а рибутната версия на Реактивките се излъчва ежегодно, въпреки че приключи преди години.

Добави коментар