WBD Полша разкри акцентите на CN и Boomerang за есен 2022

Cartoon Network е част от Warner Bros. Discovery. И е номер едно в света на детските канали. CN предлага изпълнени с хумор, увлекателни и международно признати продукции за деца на възраст от 6 до 11 години и техните семейства: „Ние, мечоците“, „Бен 10“, „Крейг край реката“, „DC Super Hero Girls“, „Стивън Вселенски“, „Невероятният свят на Гъмбол“, „Малки титани: В готовност!“ и много други.

Catoon Network e гледан в повече от 185 държави на 33 езика. Каналът вдъхновява следващото поколение творци и новатори с разнообразни просоциални инициативи – чрез „Климатични шампиони“ или „Пресъздай своя свят“, мотивират децата и възрастните да предприемат малки действия, които да доведат до голяма промяна.

През есента Cartoon Network ви кани на премиерата на сериала „Monkie Kid“. Войнствените нинджи ще се завърнат в станцията в сезон 4 на ‘Нинджаго (2019)’ – Crystalized, както и култови персонажи в новите приключения на поредицата ‘Шантави рисунки – мисунки’. Към тях ще се присъединят Малките Титани от вселената на супергероите на DC, братята Виктор и Валентино, Мечето Йоги и други обитатели на Джелистоун, както и „Крейг край реката“ и децата от предучилищна възраст от „Пълна Драмарама“.

„Monkie Kid“

Новият сериал „Monkie Kid“ на The Lego Group ще се излъчва скоро по Cartoon Network. Monkie Kid е момче, наречено „MK“. Той обича легендите и приказките за магии – това го довежда до невероятно откритие. Той намира вещи, принадлежащи на истинския Крал на маймуните. Те са били предназначени да са капан за зъл демон, който е избягал в дивата природа. МК ще се опита да използва интересите си за магията, за да победи демона.

В премиерните епизоди той ще използва различни сили: ще успее да се клонира и да използва магически ключ за древна порта. Премиерата на сезон 1 на сериала е през декември.

„Нинджаго“ (2019)

„Нинджаго“ се разказва за екип от смели нинджа воини, които храбро защитават града си от опасности. Те имат контрол над стихиите като светакавицата, водата, земята и огънят. За да се борят с враговете Коул, Джей, Кай, Лойд, Зейн и Ния използват специална техника, наречена Спинджицу. Тя им е предадена от Сенсей Ву.

По време на новите си приключения героите ще се сблъскат с новосформирана група от пазачи на град Нинджаго. Новите нинджи ще се превърнат в техни съперници, ще предизвикат конфликти между воините и ще допринесат за много приключения. (бел.ред. – нищо след „съперници“ от това изречение не е вярно. Конфликтът между тях е заради смъртта на Ния през миналия сезон, не заради новите Нинджи. Те са общо взето нерелевантни през сезона).

Търсене на вълшебен камък, спасяване на приятелите си и възстановане на силата на мощния жезъл (бел.ред. – на Асфиира) и среща със стар враг. Всичко това очаква зрителите през октомври, когато ще бъдат излъчени премиерните епизоди на сезон 4.

„Джелистоун“

В новата партида на популярната поредица, Мечето Йоги е лекар в болницата на град Джелистоун. Много добър лекар… или поне така си мисли. Затова, приятелите му Бу-Бу и Синди често се грижат той да стои здраво стъпил на земята. В градчето можем да срещнем и кмета, Хъкълбери Хрътката, както и дясната му ръка – раболепният Г-н Джинкс.

В премиерните епизоди кметът ще иска да популяризира града. Какъв по-добър начин да го стори от това да създаде популярен видеоклип? Мечето Йоги ще се окаже майстор в това и всичко ще завърши с битка на фото филтрите.

Излъчването на епизоди ще започне от 05 септември, всеки делник от 09:15.

„Малки титани: В готовност!“

„Малките титани“ са Робин, Киборг, Зверчето, Старфайър и Рейвън. Както повечето истински тийнейджъри, те се забъркват във всякакви проблеми. Суперсилите им позволяват да се измъкнат от тях и да спасяват други герои.

По време на премиерните епизоди, Титаните ще бъдат звезди във свой собствен анимационен филм. Но също така решават да създадат свое собствено телевизионно шоу. Те ще обединят също така сили с пирати, за да намерят изчезнал пакет и да намерят Аквамен.

По българската версия на Cartoon Network новите епизоди на Сезон 7 ще са от 19 септември. Следващата партида ще е през ноември.

„Пълна драмарама“

Персонажите от „Пълна драма“ никога не биха могли да се оплачат от липса на вълнение. Дори когато персонажите са в детската градина, както показва поредицата „Пълна Драмарама“.

В новите епизоди децата отново замислят нещо. Те решават да се спуснат по въздуховод, ще полудеят по сос от боровинки и ще се превърнат в старци.

Нови епизоди от сезон 3 на „Пълна Драмарама“ през октомври.

„Крейг край реката“

Откакто Крейг Уилямс се премества в Херкълтън с родителите си, той открива, че това не е обикновен град. Заедно с приятелите си той започва да изследва гористите местности на близкото Крайречие. Има Дървото на търговията управлявано от момиче с усет към бизнеса и вълшебната (бел.ред. ?!?) Друга страна на реката.

В премиерните епизоди Херкълтън ще бъде посетен от крадец и главните персонажи ще измислят план за залавянето му. Крейг ще участва в трудна битка по взиране,. Целта е да спечели парче от магическото кубче на Рубик, чието правилно поставяне ще разкрие картата към съкровището.

Новите епизоди от сезон 4 на „Крейг край реката“ ще бъдат през декември.

„Шантави рисунки-мисунки“

„Шантави рисунки-мисунки“ е най-новата версия на анимационните филмчета за емблематични персонажи, сред които Бъгс Бъни, Патокът Дафи или канарчето Туити. Зрителите ще видят много забавни преследвания между Бъгс и ловеца Елмър, както и приключенията в пустинята на Койота и Бързоходеца.

В премиерните епизоди ще участват Дафи, Порки, Елмър, Силвестър и Туити. Дафи ще насърчи Порки да участва в професионално състезание, а също така патокът случайно разваля спокойната екскурзия на ловеца Елмър.

По българската версия на Cartoon Network новите епизоди ще се излъчват от 26 септември.

Boomerang е част от Warner Bros. Discovery. е кабелен и сателитен телевизионен канал, който предлага най-доброто от класическата и съвременната анимации на своите зрители 24 часа в денонощието. Boomerang е насочен към момчета и момичета на възраст 4-7 години и предлага вълнуващ микс от леки и забавни анимационни филми за цялото семейство: „Томас и приятели“, „Скуби-Ду и виж кой друг“, „Том и Джери в Ню Йорк“, „Мистър Бийн“, „Новите шантави рисунки“, „Тафи“ (бел.ред. този сериал е отписан и повече няма да види ефир) и много други. Boomerang е достъпен в повече от 144 милиона домове по света.

На 1 септември ще се състои премиерата на Cartoonito по канала Boomerang. Чисто новият анимационен блок е създаден с гл.т. на децата на възраст от 2 до 5 години, както и на техните родители и настойници. Това е място, където децата в предучилищна възраст могат да станат такива, каквито искат да бъдат. Вдъхновен от позитивната психология и науката на 21-ви век, Cartoonito се основава на собствена система за предучилищно образование – обучение, насочено към човека. Целта му е да подкрепя човешката същност на всяко дете, като оценява неговата уникална личност и го насърчава да се отнася към другите със състрадание, уважение и почтеност.

Заедно с навлизането на Cartoonito в Полша (и България), новите анимационни сериали ще се излъчват по канала Boomerang. Сред тях ще бъдат „Кокомелон“ – сериал за едно решително момче и близките му хора; „Паячето Лукас“ – за едноименното момче-паяк, което обича да изследва света и да пее песни. Блокът ще излъчва и премиерната поредица „Batwheels“ за вселената на Батман. Зрителите могат да очакват и нови епизоди на сериала „Томас и приятели“.

Предложените по Cartoonito продукции насърчават възпитанието на четири основни ценности: Творчество, грижовност, любопитство и смелост.

Той ще се излъчва всеки ден от 8:00 до 14:00 ч. по канала Boomerang.

„Томас и приятели“

За локомотив номер едно, няма тайни, когато е на релсите на остров Содор. Томас и приятелите му, Пърси, Кана и Ниа, пеят звънки песни, от които малките зрители могат да научат за много ценности, сред които съпричастност, приятелство и отборна игра. В премиерните епизоди, децата ще чуят дори още по-красиви и запомнящи се мелодии.

Новите епизоди се излъчват от 1 септември и през октомври като част от блока Cartoonito по Boomerang.

„Batwheels

Кой би бил Батман без Батмобила? Със сигурност ще му е по-трудно да победи злодеите. Ето защо Батмобилът и другите превозни средства на супергероите са звездите на поредицата. Заедно с Батман, Батгърл и Робин те се борят с престъпността в Готъм Сити. Новите герои са деца и подхождат към проблемите, с които се сблъскват, по един наистина детски начин: с ентусиазъм и творчество. С група от разнообразни герои всеки млад зрител ще открие някого, с когото би могъл да се идентифицира.

Премиерата на пилотния филм на поредицата Batwheels е на 15 октомври като част от блока Cartoonito по Boomerang.

„Паячето Лукас“

Поредицата „Паячето Лукас“ разказва за приключенията на очарователния паяк Лукас. Четиригодишният персонаж обича да пее песни и има страст към опознаването на света. Той има талант, който му позволява да влезе във всеки ъгъл на къщата: може да скача много високо и да плете паяжини. Живее в историческа викторианска къща и има други весели другари. Запознава се с Фиднли, муха с голямо сърце, енергичния малък булдог Авокадо и спокойния хамелеон Боуди.

Премиерата на сериала е през октомври като част от блока Cartoonito по Boomerang.

„Кокомелон“

Силата е в семейството – семейството на „Кокомелон“ го доказва. Има креативна майка, умен баща, грижовна баба, весел дядо, три малки деца и техните приятели от детската градина. „Кокомелон“ поставя акцент върху представянето на истории за семейните ценности, позитивния подход към живота и здравословните хранителни навици. Насърчава ученето и опознаване на света чрез игра. Премиерата на сериала е през октомври като част от блока Cartoonito по Boomerang.

„Кърт“

„Майстор Кърт“ получава свой собствен сериал. След като спаси света на къртиците и намери вълшебната книга, Кърт се превръща в герой за всички жители на града. По време на премиерните епизоди той се включва в откриването на кафенето на г-жа Петуния, но осъзнава, че съчетаването на ролята на местен герой с нова работа е трудно. В града се носят слухове, че са го посетили извънземни. Кърт и неговата умна приятелка Доти ще се опитат да ги открият. Новите епизоди от сезон 1 на сериала ще се излъчват през ноември като част от блока Cartoonito по Boomerang.

Бележка на CN BG Fans: Някои от тези премиери могат да бъдат отписани и да не видят ефир заради чистката на Warner Bros. Discovery. Повече може да научите тук.

Добави коментар