Cartoon Network и Boomerang – акценти за декември 2022

През декември, Cartoon Network ни кани да видим нови епизоди на 4-ти сезон от поредицата „Крейг край реката“. Децата от Хъркълтън ще си организират нови експедиции по Поречието. Каналът ще излъчи и коледния маратон „Твоите зимни дни с Гъмбол“. Малките зрители ще се присъединят към синьото коте, неговия брат – златната рибка Дарвин приятелите им от Елмор в очакване на коледните празници.

„Крейг край реката“ – Сезон 4
От 12 декември – от понеделник до четвъртък от 16.55 ч.

Тримата приятели от Хъркълтън се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник – птицата Мортимър са първи във всяко приключениe. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Феновете на предаването познават децата край реката още от 2018 г., но сега могат да научат от тях и за опазването на околната среда чрез посланията им в организираната от канала специална кампания „Cartoon Network Климатични шампиони“.

В предишни епизоди, героите се озоваха в друго измерение на отсрещната страна на реката, където магията управлява живота на всички. В премиерните епизоди на сезон 4, те ще се озоват на още по-невероятно място – докато в един дъждовен ден, те играят настолни игри, се оказва, че играта се е превърнала в тяхна реалност. В Хъркълтън се появява крадец. Хубавото е, че има герой, който да го победи. Възможно ли е това да е Джей Пи?

„Твоите зимни дни с Гъмбол“
От 26 декември – всеки ден от 07.50 – 11.55 ч.

При създаването на „Невероятният свят на Гъмбол“ са използвани 2D и 3D анимация, стоп-кадър анимация и сцени с кукли, а действието се развива на фона на реално заснети кадри. Визуалната среда е толкова динамична и колоритна, колкото са и героите, създадени от автора и продуцент на предаването – Бен Бокеле.

„Невероятният свят на Гъмбол“ проследява живота на сем. Уотерсън през странностите и чудесата на градчето Елмор. Гъмбол е 12 годишно синьо коте, баща му – Ричард е огромен розов заек, майка му – Никол – е котка и работи в Елморската фабрика за дъги, сестричката му – Анаис е зайче-вундеркинд, а Дарвин е златна рибка, която от домашен любимец се превръща в член от семейството в момента, в който му порастват крачета. От премиерния сезон на поредицата измина повече от десетилетие, в което бяха излъчени общо 6 сезона и 2 специални издания – „Училищният албум на Дарвин“ и „Хрониките на Гъмбол“.

В празничните седмици, Cartoon Network ще излъчи епизоди от различни сезони, а Гъмбол и Дарвин ще преживеят отново някои от най-големите си приключения, като пренасянето им в паралелно измерение.

В последния месец на годината, Boomerang ни кани да се забавляваме с маратони от някои от най-обичаните поредици. Бъгс Бъни, Дафи Дък и Порки Пиг идват с нови номера в „Шантави рисунки-мисунки“, а „Паячето Лукас“, „Кученцето Пат“ и „Томас и приятели“ няма да ни оставят да скучаем нито за миг.

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 4
От 5 декември – всеки ден от 16.00 ч.

През 2020 г., Бъгс Бъни навърши 80 години. През последните десетилетия, зрителите имаха възможност да гледат различни версии на оригиналната поредица „Шантави рисунки“ (Looney Tunes). Една от най-новите е „Шантави рисунки-мисунки“. Тя е създадена за Warner Bros. Animation от Питър Браунгард, работил и по хитовата продукция „Стивън Вселенски“. Браунгард представя любимата поредица с обновена, експресивна анимация, но героите и шегите не са променили стила си. Бъгс Бъни все още е в състояние винаги да надхитри ловеца Елмър, а Дафи Дък безразсъдно се хвърля в луди приключения, насърчавайки страхливия Порки да бъде малко по-смел.

В новите епизоди, каубоят Йосемити Сам ще плени много животни, но ще се окаже изправен пред много по-хитър противник … какво ли ще се случи? На свой ред, Дафи има нова щура идея – да превърне главата на Порки в … балон.

„Зимни истории“
От 5 декември – всеки ден от 09.00 до 15.00 ч.

Boomerang кани цялото семейство пред екрана, защото в празничния декември е време за най-обичаните поредици от новия блок Cartoonito – програма, създадена специално за деца от 2 до 5 годишна възраст и техните семейства.

Малките зрителите ще могат да пеят и да откриват света в компанията на „Паячето Лукас“. Животните, супергерои от „Кралски щит“ ще помагат на всички в беда, „Малките шантави рисунки“ ще умиляват всички с бебешките версии на Бъгс, Лола, Дафи и останалите от бандата. Каналът е подготвил и някои от най-забавни епизоди на „Кученцето Пат“, „Шап-Шап и шапчовците“ и други обичани поредици.

Източник: knowbox

Добави коментар