Cartoon Network и Boomerang – акценти за януари 2023

Cartoon Network ни кани на новогодишната премиера на поредицата „Монки Кид“*. Това е историята на Монки Кид, който наследява делото на Краля на маймуните. С подкрепата на своите приятели, той трябва да победи Краля на демоните Бул. През януари 2023 г. каналът ще излъчи и интересни истории със Скуби-Ду и бандата в епизоди от поредиците „Спокойно, Скуби-Ду!“ и „Скуби-Ду и виж кой друг!“.

„Монки Кид“
От 9 януари – всеки ден от 15.00 ч.*

Монки Кид е обикновено момче, което доставя храна от закусвалнята на Пигси. Той има една основна страст – обича старите легенди. Тази любов променя съдбата му – тя го отвежда до скривалище, където намира магическите предмети на могъщия Крал на маймуните. Скоро след това му се налага да залови двама злодеи, които се опитват да освободят Краля на демоните Бул от затвора. Монки се среща и със самия Крал на маймуните, който го назначава за свой наследник и му поверява важна задача.

Монки Кид не е сам в добрите дела. Във всеки момент, той може да разчита за помощ от верните си приятели. Дали различията в характерите им ще бъдат пречка да работят заедно? Съвсем не – тези колоритни герои се допълват идеално. Най-добрата приятелка на MK, Мей, обича кученца и има добри идеи дори и в най-трудната ситуация. Собственикът на закусвалнята, Пигси, може да изглежда малко груб, но на него винаги може да се разчита. Огромният Санди, който е бивш войник, обича йога и има голямо сърце. Експертът по демоните, Танг, има знания за легендите и… кулинарията. Заедно, те се опитват да хванат Кралят на демоните Бул, но дали ще успеят?

„По света със Скуби-Ду“
От 9 януари – всеки ден от 12.05 – 13.50 ч.

Голямото, но страхливо куче и групата любопитни тийнейджъри забавляват зрителите още от 1969 г. През последните десетилетия, те са разрешили много случаи и са разобличили много бандити. Въпреки това, новите епизоди продължават да изненадват с още оригинални истории. Поредицата „Спокойно, Скуби-Ду!“ е разказ за класически приключения на бандата. „Скуби-Ду и виж кой друг!“ е различен поглед към култовата продукция – във всеки епизод, главните герои разкриват мистерии в компанията на различна световна звезда. Като част от януарския маратон, Cartoon Network ще излъчи епизоди и от двете поредици.

В един от тях, героите отиват на исторически панаир – любимото забавление на Велма. За съжаление, партито е посетено от чудовище-клоун и детективите ще трябва да го разобличат. В друг епизод, Шаги и Скуби ще решат да сложат край на кариерата си на ловци на духове. Те ще си намерят заместници, но новаците се справят толкова зле, че двамата приятели ще трябва да останат да ги обучат.

През януари, Boomerang ни кани на поредната си премиера от Cartoonito. Малките зрители ще могат да гледат нови епизоди от поредицата „Кърт“ за доброто къртиче, което с помощта на малко магия, защитава града си и своите съграждани. За начало на годината, Boomerang са подготвили и уикенд маратон с поредицата за Мистър Бийн.

„Кърт“ – Сезон 1
От 16 януари – всеки ден от 14.30 ч.

За Кърт всеки ден е изпълнен с изключително важни задължения. Той трябва да пази Къртичия град от различни проблеми, а това не е никак лесно. За щастие, той може да разчита на помощта на приятелите си и най-вече на Коди – вълшебната книга, която се превърна в най-близкия му спътник след събитията от „Мастър Кърт: Титла от кралицата“. Разумната му приятелка Доти, също е до него във всяко приключение. В новите епизоди, малките зрители могат отново да видят това смело дуо в действие. Един от предстоящите двойни епизоди разказва за тяхна специална мисия. За да спасят Къртичия град, те трябва да намерят начин да премахнат дефектна страница от Коди, защото тази грешка кара всички къртици да се превърнат в червеи. Главният герой и неговите приятели отново трябва да работят за спасяването на съгражданите си.

„Истории от Мистър Бийн: Анимационният сериал“
От 7 януари – всеки уикенд от 09.30 до 12.00 ч.

Boomerang ни кани на забавен уикенд с един известен англичанин – Мистър Бийн. В анимационната поредица, главният герой е озвучен от Роуън Аткинсън – актьорът, който играе Бийн в оригиналната игрална версия. И точно както в класическата версия, анимационният герой постоянно се забърква в смешни неприятности. За щастие, той винаги има верен приятел до себе си – плюшеното мече Теди.

В настоящите епизоди той среща фотограф, който прави снимки на диви животни. Бийн много харесва тази професия и самият той ще стане фотограф. Всички малки обитатели на гори и паркове го обичат… поне така си мисли той, но всъщност плаши всички създания, които среща.

*Забележка: „Монки Кид“ стартира още през декември.

Източник: knowbox

Добави коментар