Том и Джери с парти за рождения си ден

Любимите котка и мишка ще ни забавляват в чест на празника си.

Кои са емблематичните анимационни герои, които забавляват цели поколения зрители в продължение на осем десетилетия и са спечелили цели 7 Оскара? Няма съмнение – това са Том и Джери. През февруари 2023 г., поредицата става на 82 години*. Това е повод Boomerang да отпразнува рождения ден на любимите герои с епизоди от една от по-новите версии на техните приключения – „Шоуто на Том и Джери“, както и с някои от пълнометражните филми за забавното дуо.

В една от историите, Том ще бъде хипнотизиран от вампир. Злонамерено създание ще изпрати котарака на трудна мисия. Когато всичко изглежда загубено, героичният Джери фон Мауслинг тръгва да спасява положението. В друг епизод, един собственик на сладкарница ще помоли Том и Джери да намерят липсваща торта във формата на сърце. Това се случва на Свети Валентин и тортата има специално значение, защото в нея е скрит годежен пръстен.

Маратонът „Парти за рождения ден на Том и Джери“ започва на 4 февруари по Boomerang. Като ще се излъчва всеки ден от 16.00 до 18.00 ч.

Източник: knowbox

Забележка: Поредицата става на 83 години, първата серия на Том и Джери дебютира през 1940 г.

Добави коментар