Cartoonito замества Boomerang

В събота, 18 март, каналът Boomerang в България и ЦИЕ ще промени името си на Cartoonito. Това е част от глобална стратегия за стартиране на нова марка за деца в предучилищна възраст в Европа, Близкия Изток и Африка. Освен промяна на логото и цветовата гама, каналът ще има освежен графичен дизайн и нови предавания като Batwheels, „Бъгс Бъни Строители“ и много други.

Още от месец септември през изминалата година много продукции от портфолиото на Cartoonito бяха прибавени към програмата на Boomerang в специален програмен блок, излъчван всеки ден от 9.00 ч. до 15.00 ч. А сега, от 18 март 2023 г. зрителите ще могат да гледат любимите си анимационни поредици денонощно по Cartoonito. Промените се отнасят и за всички останали платформи, като YouTube каналът на Boomerang вече е Cartoonito България.

Телевизионният канал е създаден за деца на възраст 2-6 години, техните родители и настойници, като предлага забавно и безопасно пространство, където децата винаги могат да бъдат себе си. Програмата му ще включва продукции, чиито сюжет и герои ще учат децата на постоянство, работа в екип, способност за справяне с различни ситуации, доброта, умения за изслушване и креативност – всичко, от което децата в предучилищна възраст се нуждаят, за да станат грижовни членове на обществото.

Ребрандирането на канала съвпада с дългоочакваната премиера на поредицата Batwheels, чието действие се развива във вселената на DC. Очаквайте повече подробности скоро.

Cartoonito ще замени канала Boomerang на 18 март.

Източник: knowbox

Един коментар за “Cartoonito замества Boomerang

Добави коментар