HBO Max става Max, какви анимации да очакваме

Warner Bros. Discovery обявиха детайли за новата си стрийминг услуга, която ще замести HBO Max и ще обедини съдържанието му с другата платформа на компанията Discovery+. Новата услуга ще се казва просто „Max“ и ще стартира още на 23 май в САЩ на мястото на HBO Max, а у нас промяната ще се случи догодина.

Мотивът за ребрандирането са опасенията, че зрителите асоцират HBO Max само с HBO и не били напълно наясно за съдържанието от другите студиа, особено семейното. Самите HBO също не били напълно съгласни марката им да се свързва с други сериали, които те не са продуцирали като „Приятели“ и „Теория за Големия взрив“.

Новините бяха поднесени в онлайн събитие във вторник и част от предстоящите сериали, които се очакват в платформата, бяха представени. Сред тях са „Tiny Toons Looniversity“, което стартира наесен, „Rick and Morty: The Anime“ и адаптация на руската приказка „Peter & The Wolf“ („Петя и волк“) на Сергей Прокофиев, която ще се излъчва и по Cartoon Network. Беше показан и първи трейлър на „Gremlins: Secrets of the Mogwai“, което ще стартира още в първия ден на Max.

Warner Bros. Discovery увериха, че детското и семейното съдържание ще бъде основен фокус за платформата. Преди месеци пък президентът на Cartoon Network Майкъл Аулин сподели, че CN и Adult Swim ще са основни снабдители на анимационно съдържание.

Сред другите очаквани анимационни заглавия са двата нови сериала на Adult Swim „Вечните войни на еднорога“ (Unicorn: Warriors Eternal), който ще бъде наличен у нас още от 5 май в HBO Max, и „My Adventures with Superman“, който стартира през лятото.

Един коментар за “HBO Max става Max, какви анимации да очакваме

  1. Здравейте, искам да попитам нещо което не е по конкретната тема, но е в тази област.
    В един от постовете за премиерните по HBO GO (сега MAX), Netflix , Adult Swim etc. Сте споменали,че всички налични тогава анимации там са с български дублаж
    For example: Бакуган, Пълна драма, Нинджаго .
    Дракони:Отвъд хоризонта в Netflix дублиран ли е? Защото последните сезони качени в мрежата са от там и са със субтитри и искам да ви питам, за да знам има ли смисъл от него ако искам да е с дублаж за тази анимация

Добави коментар