Cartoon Network и Cartoonito – акценти за юли 2023

През юли Cartoon Network е подготвил нови истории с някои от най-забавните си герои. Ще видим Господин Магу и Физ в свежи съревнования и ще пътуваме до „Островът на летния лагер“ за тематични свръхестествени изживявания.

„Господин Магу“ – Сезон 2
От 10 юли – всеки делник от 12.35ч.

Господин Магу е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг – хамстерът мегаломан Физ.

В един от епизодите, Физ чувства, че геният му е недооценен и решава да отиде на духовно уединение на една горска поляна. Но г-н Магу бърка хамстера с диво дете и създава ред забавни ситуации. В друга история, Физ изобретява устройство, което може да направи всеки ням, но когато г-н Магу се сдобива с машината, Физ и Мазнев в крайна сметка се бъркат с парижки мимове. Какво ли ще стане с тях?

„Островът на летния лагер“ – Сезон 6
От 24 юли – всеки ден от 14.20ч.

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където надзорници са популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози и под леглата живеят добри чудовища. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Острова на летния лагер, всичко е възможно.

В един от епизодите, след като интересен магически трик се обърка, на Сузи й се налага да разчита на Оскар и Таралежка по неочаквани начини. В друг – Оскар се отправя към манастирът „Голямата стъпка“ в търсене на просветление. А в една от останалите истории, Таралежка се тревожи, че може би е твърде малка, за да взема големи вещерски решения. Дали това ще й попречи?

Месец юли по Cartoonito ще ни покаже много свежи истории от интересни светове. Ще изследваме космоса с „Ела сред звездите“ и също Страната на чудесата с „Алиса и Луис“. А малките локомотиви от „Томас и приятели“ ще продължат да ни разказват забавни случки от остров Содор.

„Ела сред звездите“ – Сезон 1
От 10 юли – всеки ден от 07.00 – 22.00ч.

В далечното бъдеще седемгодишно момиченце на име Ела радостно играе на пълна със звезди детска площадка, наречена „Млечният път“. Тя е момиче със светлина в очите, движено от любопитство и амбиция. Тя няма да спре, докато не открие всичко, което вселената може да предложи. Ела и нейните най-добри приятели – Слипи (космически жител) и Мело (космически извънземен) – откриват вълнуващи нови светове и правят невероятни неща, които никой друг не е правил досега. Някои от техните приключения включват сърфиране в свръхнови, яздене на комети и състезания с Лунни скутери около пръстените на Сатурн.

„Алиса и Луис“ – Сезон 2
От 24 юли – всеки ден от 16.00 ч.

6-годишната Алиса е едно умно момиченце, което не пропуска възможност за нови игри. Един ден, в момент на скука, тя открива Страната на чудесата. От този момент нататък Алиса, придружена от Луис, опознава този пъстър свят, пълен с магически същества. Малката Алиса ходи и на училище, където има други приятели, но тя се нуждае от нови приключения и решава да участва в състезанието за пазител на важния часовник на Страната на чудесата. Неин съперник ще се окаже … Луис. За да спечелят, те трябва да убедят останалите жители на тази странна земя в способностите си. Неочаквано, момичето печели първо място, но дали ще може да се справи с отговорностите си така добре, както някога Луис го е правил.

„Томас и приятели“ – Сезон 26
Всеки ден от 17.30 ч.

Приключенията на веселите локомотиви от остров Содор продължават.

В един от новите епизоди, когато минават през заснежените пасища на Содор, Томас, Пърси и Дизел намират една очарователна овца съвсем сама. Когато овцата харесва Дизел, тримата решават да я оставят да спи при тях в бараките, докато разберат откъде е дошла. Въпреки това, когато пухкавото й стадо пристига за продължително овче гости, локомотивите разбират, че техните меки и шумни посетители са просрочили поканата си. Ще успеят ли да върнат овцете у дома, откъдето са дошли, или блеещите съквартиранти ще продължат да прекъсват съня на героите?

Източник: knowbox

Добави коментар