Cartoon Network и Cartoonito – акценти за октомври 2023

През септември Cartoon Network ще ни покаже още от приключенията на самонадеяния принц Айвъндоу и неговия верен скуайър Бърт. А „Шантави рисунки-мисунки“ ще продължат да ни разказват веселите си истории, в които винаги има нещо нови и изумително.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ – Сезон 4
От 9 октомври – всеки ден от 15.00ч.

Историята е разположена в свят на невероятни герои, кралски съперничества и вълшебни приказни същества. Тя ще ни разкаже за един заблуден млад елен в най-голямото приключение в живота му. Той е придружен от своя лоялен скуайър Бърт. Заедно те отиват на мисия към Орловата планина, през Петте кралства, за да намерят легендарното Златно перо. Пътуване, което ще ги отведе далеч от дома и ще ги постави на пътя на невъобразими опасности и някои доста зрелищни случки.

В един от епизодите Айвъндоу спасява Гъсеницата на желанията и тя предлага да му изпълни едно желание. За съжаление той хлъцва докато го изрича и вместо перо от Златния паток си пожелава Златния пастрок. Който обаче се оказва изключително досаден. Какво ли ще направи принца, за да се справи с него?

„Шантави рисунки-мисунки“ – Сезон 5 + 6
Всеки делник от 18.45ч.

Забавленията на едни от най-обичаните герои на всички времена продължават по Cartoon Network. Бъгс Бъни и останалите от компанията на „Шантави рисунки“ няма да спрат да ни разказват весели истории и да се забъркват в интересни неприятности.

В един от предстоящите епизоди, мечтите на Ралф излизат извън контрол и създават ред проблеми. Елмър става жертва на високотехнологична измама, а Петуния прави нови бъркотии. В друг епизод, Бъгс Бъни е отвлечен от извънземни, Елмър тръгва на лов с холограми, а Порки не е доволен от магическия номер на Дафи. Но дали двамата ще успеят да изгладят отношенията си?

През месец октомври Cartoonito ще ни покаже нови строителни предизвикателства в „Бъгс Бъни Строители“. В него, тези интересни герои ще ни демонстрират забележителните си майсторски способности. Като част от забавленията през месеца ще видим и „Кърт“, който ще се впусне в нови приключения из Къртичия град, заедно със своите приятели.

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 1
От 9 октомври – всеки ден от 17.00 ч.

Щом настъпи времето за работа в „Бъгс Бъни Строители“, забавният екип се заема със задачата да построи нещо специално в градчето им. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за Бъгс Бъни, Патока Дафи, Лола, Туити и Порки.

В един от епизодите, Марвин Марсианеца наема Бъгс Бъни Строители да направят кучешка колиба за неговото кученце, K-9 на планетата Марс. Дафи бързо се привързва към животното и измисля план за удължаване на времето им за игра. Това, естествено, ще създаде забавни неприятности за екипа. В друга от историите, строителите съграждат път с препятствия за състезание в местното училище. Но Лола не слуша екипа си и това предвещава някои интересни проблеми за героите.

„Кърт“ – Сезон 1
От 23 октомври – всеки ден от 16.00 ч.

Главният герой е познат на зрителите от продукцията „Мастър Кърт: Титла от кралицата“, която също бе излъчена по Boomerang. Във филма, Кърт победи Градинаря, който искаше да унищожи Къртичия град. В поредицата, намръщеният Градинар ще се завърне, за да открадне магическия кодекс – Коди.

В един от предстоящите епизоди, Кърт и Доти трябва да проследят мистериозния Звяр от залива „Джеймс“. Междувременно Градинарят използва тази възможност да изпробва новата си маскировка, за да се опита да хване Коди в капан. Но дали ще успее? В друг епизод, в Къртичия град настъпва зима и се появява мистериозно снежно създание, което се скита из улиците. Градинарят отново използва това като идеален случай да създаде хаос и да се опита да изплаши Кърт.

Източник: knowbox

Добави коментар