Adult Swim стартира 24/7 канал в Латинска Америка

Снимка: TV Laint

Марката на Cartoon Network за възрастни Adult Swim стартира 24-часов канал в Латинска Америка. Това е третият анимационен канал, насочен към възрастна аудитория, който Warner Bros. Discovery стартира през последните години, след канадската версия на Adult Swim и френската версия на Toonami, която наскоро беше ребрандирана на Warner TV Next.

Латиноамериканският канал стартира на 31 октомври на мястото на развлекателния канал TruTV. Освен познати продукции на Adult Swim като „Рик и Морти“, „Приятел, усмихни се!“, „Самурай Джак“ и „Space Ghost Coast to Coast“, каналът ще заложи на анимационни филми и сериали на DC като „Батман: Анимационният сериал“, „Супермен: Анимационният сериал“, „Харли Куин“, „Младежка лига“ и „Малките титани“. Култови анимета като „Dragon Ball Z“, „Наруто“, „One Piece“ и „Death Note“ ще бъдат част от нова версия на блока Toonami. Най-голямата изненада обаче са класическите анимации на Cartoon Network, които ще запълват дневните слотове. Сред тях са „Лабораторията на Декстър“, „Ед, Едд и Едди“, „Мрачните приключения на Били и Манди“, „Кураж, страхливото куче“ и „Крава и пиле“, част от които от известно време вече се излъчват и по американската версия на Adult Swim.

Adult Swim стартира в Латинска Америка през 2005 г. като нощен блок по регионалната версия на Cartoon Network, но поради остра реакция сред родители той и Toonami блокът биват премахнати. През годините Adult Swim се излъчва по различни канали на Turner Broadcasting System в Латинска Америка като I.Sat, TBS и Warner Channel, а повечето сериали се качват в HBO Max.

Добави коментар