Cartoon Network и Cartoonito – акценти за ноември 2023

През ноември Cartoon Network е подготвил нов комплект от вълнуващи епизоди на „Крейг край реката“. В тях изобретателните приятели от Хъркълтън ще преживеят ред свежи приключения. А нинджите от „Нинджаго Дракони: Възходът“ ще се борят за доброто на новия си свят.

„Крейг край реката“ – Сезон 5
От 6 ноември – всеки делник от 16.55ч.

Тримата приятели от Хъркълтън се допълват идеално. Крейг е добър лидер, Джей Пи е малко разсеян, но има добро сърце, а Келси и нейният спътник – птицата Мортимър са първи във всяко приключение. Заедно, те са по-силни от всички трудности и препятствия, които срещат по пътя си. Но освен неприятностите, героите откриват и много забавления. Тяхното любимо място за приключения е Поречието, което е изпълнено с безкрайни възможности за игра.

В един от епизодите, Крейг и приятелите му се опитват да разкрият мистериозния злодей, който им пречи в търсенето на Сърцето на гората. А в друг от тях, бившият крал на реката решава да сподели историята си. Но какво ли ще разкаже?

„Нинджаго Дракони: Възходът“ – Сезон 1
От 20 ноември – всеки делник от 15.00ч.

В тази поредица много легендарни измерения внезапно се обединяват в едно, но техният съюз е нестабилен. Затова Майстор на Спинджицу трябва да обучи ново поколение герои, които да помогнат в намирането на Елементни Дракони. Те могат да спасят планетата, преди силите на злото да използват тяхната енергия, за да унищожат този нов свят.

Двама тийнейджъри от различни светове използват своите новооткрити нинджа сили, за да защитават драконите от злодеи, които искат да използват жизнената им сила.

В един от епизодите, нинджите следват улики до Храма на драконовите ядра с надеждата да сложат край на нестабилността завинаги, докато императрицата планира отмъщението си.

През месец ноември Cartoonito ще ни разкаже нови истории за подвизите на супер превозните средства от Batwheels. Те ще продължават да се борят със злодеите и да учат малките на важни уроци. А освен това ще се потопим и в космическите приключения на забавната „Ела сред звездите“ и нейните приятели, които ще ни забавляват с ред нови приключения.

Batwheels – Сезон 1
От 20 ноември – всеки ден от 17.30 ч.

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие. Това е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрителите на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

В един от епизодите, за голяма изненада на всички, Бам тайно се страхува от тъмното. Когато Пойзън Айви спира електричеството на цял Готъм, Бам трябва да победи страховете си, за да я спре. В друга от историите, Биби преживява ужасен ден, след като обърква ред неща и оставя Жокера да се измъкне. Тя смята, че вече не може да помага на Батгърл но едно „лошо днес“ не означава, че ще бъде „лошо утре“.

„Ела сред звездите“ – Сезон 1
От 6 ноември – всеки ден от 16.30 ч.

В далечното бъдеще седемгодишно момиченце на име Ела радостно играе на пълна със звезди детска площадка, наречена „Млечният път“. Тя е момиче със светлина в очите, движено от любопитство и амбиция. Тя няма да спре, докато не открие всичко, което вселената може да предложи. Ела и нейните най-добри приятели – Слипи (космически жител) и Мело (космически извънземен) – откриват вълнуващи нови светове и правят невероятни неща, които никой друг не е правил досега. Някои от техните приключения включват сърфиране в свръхнови, яздене на комети и състезания с Лунни скутери около пръстените на Сатурн.

В един от предстоящите епизоди, Тили е облечена като Супер Тили – най-великият супер герой на всички времена. Когато татко ѝ иска да му върне кутията с инструменти, Супер Тили идва на помощ. Но тя случайно изпраща пратката на грешната луна и същевременно отказва помощта на Ела. Която обаче я следва до Титан, където намират вече празната кутия с инструменти. Слипи и Мело пристигат за да помогнат, а Тили отново отказва. Но скоро тя осъзнава, че понякога супергероите се нуждаят от супер помощници (и супер-сестра), за да постигнат мисиите си.

Източник: knowbox

Добави коментар