Cartoon Network и Cartoonito – акценти за декември 2023

През декември Cartoon Network ще ни забавлява с нови героични приключения и весели случки в приготовление за празниците. Малките титани отново ще ни впечатляват със суперсилите си, а Гъмбол и приятелите му ще повторят някои от най-забавните си истории в маратона „Твоите зимни дни с Гъмбол“.

„Малки титани: В готовност“ – Сезон 8
От 11 декември – всеки делник от 16.20ч.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В един от епизодите, Робин иска да мобилизира екипа и им казва да разкрият поне някакви престъпления или ще бъдат уволнени. Но дали това ще ги мотивира или ще внесе само хаос? В друга от сериите, докато се опитва да срине къщата на Прокълнатия патрул, Мозъкът става домашен инспектор. Това, разбира се, ще създаде много интересни случки за героите. В друга от историите, по време на къмпинг лидерът на Прокълнатия патрул показва брадата си и разказва за нея, но предупреждава останалите за Ловеца на бради.

„Твоите зимни дни с Гъмбол“
От 25 декември – всеки ден от 07.50 – 15.00 ч.

Гъмбол и неговите приятели ни очакват, за да прекараме заедно една страхотна зима.

Ако има герои, които обичат да се забавляват като никой друг по света, това са децата от Елмор – Гъмбол, сестра му Анаис и брат му Дарвин. В обичаните от всички сезони, излъчвани по Cartoon Network, зрителите видяха как Дарвин пътува през далечни земи, за да се върне при Гъмбол и останалите от семейство Уотърсън, или как Гъмбол, с помощта на Дарвин, участва в изборите за президент на училището. Разбира се, това е миниатюрна част от многото им перипетии.

През декември, каналът ще излъчи маратона „Твоите зимни дни с Гъмбол“, който ще покаже любими епизоди от различните сезони на „Невероятният свят на Гъмбол“.

През месец декември Cartoonito е подготвил колеция забавни истории с някои от най-любимите герои на всички времена. Едни от тях са част от „Бъгс Бъни Строители“. Те отново ще запретнат ръкави и ще изпълнят впечатляващи майсторски поръчки. Гледайте, за да видите точно какви съоръжения ще им заръчат другите герои.

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 1
От 4 декември – всеки ден от 17.00 ч.

Очакват ни нови епизоди с Бъгс Бъни и неговия приятелски екип от строители.

Щом настъпи времето за работа в „Бъгс Бъни Строители“, забавната им група се заема със задачата да съгради нещо специално в градчето им. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за Бъгс Бъни, Патока Дафи, Лола, Туити и Порки.

В един от епизодите, бригадата строители изграждат скейт парк за децата, но скоро той създава проблеми за някои от героите – какво ли ще се случи с тях? В друг епизод, английският принц Лайънел наема строителите, за да му направят парти стая за рождения ден, но започва да командва всички. Дали те ще понесат държанието му? В друга от историите екипът е нает от Пенелъпи Пусикет, за да построят моден подиум във Франция. Те биват окуражени да създават още по-щури и смели проекти. Гледайте, за да видите точно какви.

Източник: knowbox

Добави коментар