Cartoon Network и Cartoonito – акценти за януари 2024

През януари Cartoon Network ни е подготвил нови изненади. Ще видим свежи герои и приключенията им в предаването Hero Inside. А Гъмбол ще продължи да ни вдъхва весело настроение със случки от „Невероятният свят на Гъмбол“ в зимния си маратон.

Hero Inside – Сезон 1
На 20 и 21 януари – маратон от 10:10 ч.
От 22 януари – всеки делник от 08.45, 12.35 и 18.20 ч.

Карикатуристът Скот изчезва мистериозно, оставяйки след себе си 100 тома комикси за супергерои, които се разпространяват из Сан Франциско. Главният герой, Майк, се натъква на „Плачещия“ и в крайна сметка призовава супергероя от книгата, променяйки завинаги живота си. Но не само Майк, а и много други хора започват да призовават супергерои от тези комикси, което води до поредица от интересни събития из Сан Франциско.

В първия епизод, Майк купува странен комикс със заглавие „Плачещия“ и осъзнава, че може да го призове в реалността всеки път, щом изрече името му. А в друга от сериите, с помощта на Плачещия, Майк се опитва да спаси момиче в беда, но трябва да се изправи срещу още по-голямо предизвикателство – друг герой от комикс.

„Твоите зимни дни с Гъмбол“
До 7 януари – всеки ден от 07.50 – 14.55 ч.

Зимните забавления с Гъмбол и приятелите му продължават.

Зрителите могат да продължат да се наслаждават на маратона с тези известни, обичани герои.

Гледайте и ще видите най-различни случки от „Невероятният свят на Гъмбол“, дори някои, за които не сте подозирали.

През месец януари Cartoonito ще ни покаже свежи приключения с някои от най-известните герои на всички времена. „Жабокът и приятели“ ще ни разкажат за изживяванията си покрай реката, а „Томас и приятели“ ще ни вземат на ред нови пътешествия, заедно с тях.

„Жабокът и приятели“ – Сезон 1
От 15 януари – всеки ден от 16.30 ч.

Литературната класика на Кенет Греъм „Шумът на върбите“ оживява в тази нова поредица, проследяваща по-нататъшните приключения на обичаните герои – милата и внимателна къртица на име Кърти, надеждният Плъх и разбира се, непоправимият Жабок. Техният дом е разположен в и около реката. Тя е огромна част от живота и съществуването им, а сега там се присъединяват неудържимият таралеж Тарла, Рибарко, Херън и също Змия.

В един от епизодите, Тинкър измисля блестящ план – тя и Шеф да станат колети и така да влязат в Жабокрек. Но пътуването до там се оказва много по-сложно от предвиденото. В друга от сериите Шеф се съгласява да отиде заедно с Жабока на еднодневно пътешествие с колата, но само ако той кара. Планът е да я открадне и да изхвърли Жабока. Дали това ще прекрати приятелството им?

„Томас и приятели“ – Сезон 26
От 8 януари – всеки ден от 16.00 ч.

Много от зрителите вече познават забавния Томас и неговата банда. Те живеят на остров Содор – свят на весели цветни локомотиви. Главният герой Томас и неговите приятели, Пърси, Кана и Ния, ежедневно се впускат в приключения, в които успехът идва, благодарение на тяхната съпричастност, отборна игра, добри дела и уважение към другите.

В един от епизодите, Карли не се връща от спасителна мисия, затова Санди и Дизел решават да действат като детективи, за да разрешат случая с липсващия кран. Дали ще успеят? В друга от историите Сър Топъм Хат събаря всички улични лампи във Викърстаун и праща Томас на тайна мисия за нови крушки. Томас и приятелите му научават важен урок – че всеки греши.

Източник: knowbox

Добави коментар