Cartoon Network и Cartoonito – акценти за февруари 2024

През февруари Cartoon Network ще бъде изпълнен с много героични случки и истории за любими герои. Принц Айвъндоу ще ни отведе на нови кралски приключения, заедно с верния си помощник Бърт. А Малките титани ще ни забавляват с весел маратон, съставен от най-великите им преживявания.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ – Сезон 5
От 12 февруари – всеки ден от 18.55 ч.

Историята е разположена в свят на невероятни герои, кралски съперничества и вълшебни приказни същества. Тя ще ни разкаже за един заблуден млад елен в най-голямото приключение в живота му. Той е придружен от своя лоялен скуайър Бърт. Заедно те отиват на мисия към Орловата планина, през Петте кралства, за да намерят легендарното Златно перо. Пътуване, което ще ги отведе далеч от дома и ще ги постави на пътя на невъобразими опасности и някои доста зрелищни случки.

В един от епизодите принц Айвъндоу влиза в мъгливото блато в търсене на репи, но се натъква на страховитата Блатна дама, а Бърт бива омагьосан от Кралицата на мъглата. Но от кое трябва да се страхуват повече? В друга от сериите, принц Айвъндоу открива тайно ковчеже, пазено от триглав рицар, и е убеден, че Златното перо е в него. Вътре обаче има съвсем друга перната изненада.

„Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“
От 3 февруари – всеки уикенд от 09.50 – 13.10 ч.

Малките титани превземат Cartoon Network. Те ще ни отведат в техния героичен свят и ще събудят най-силните ни страни. Време е за екшън, щури приключения, неограничено забавление и суперсили.

Титаните имат много различни характери и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В настоящия маратон, каналът ще покаже някои от най-любимите приключения на титаните.

През месец февруари Cartoonito ще зарадва най-малките с нови подробности за любимите герои от Batwheels. И също така ще ги научи на важни уроци в „Лу и мъничетата“. Всичко това, разбира се, ще се случи с голяма доза забавление и нови приключения

„Да извикаме Batwheels!“
От 4 февруари до 10 март – всеки ден от 20.30 – 21.55 ч.
С повторение на следващия ден от 9.30 – 11.00 ч.

Зрителите ще имат шанс да се присъединят към 5-седмично пътешествие, като всяка една от седмиците ще бъде фокусирана на различен член от екипа на Batwheels – Бам, Биби, Редбърд, Бъф и Батуинг.

Хората на Готъм Сити са спокойни, защото Батман, Робин и Батгърл го пазят. Но какво се случва, когато супергероите спят? Автомобилите им влизат в действие. Това е смелият екип на Редбърд, Бъф, Батуинг, Биби и Бам. Поредицата учи малките зрителите на сътрудничество, съпричастност, приятелство и показва как да се забавляват дори докато се справят с трудни задачи. Забавните шеги правят битките им леки, за да са съобразени с възрастта на малките зрители.

Сега Cartoonito ни е подготвил отделен разказ за 5-те основни герои на това велико предаване.

„Лу и мъничетата“ – Сезон 1
От 19 февруари – всеки ден от 16.00 ч.

Поредицата разказва за малката калинка Лу, която започва училище и се запознава с останалите мъничета. Заедно, те растат и прекарват дните си в много забавления, музика и игри.

В един от епизодите, Лу и Елоди мислят, че са счупили ценна играчка. Но как ли че се справят с този проблем? В друга от историите Елоди се натъжава, защото Лу прави грешно предположение. Това довежда до поучителни случки за героите.

Ще видим и специалния епизод „Бубулан“ на 2 март от 16.00 ч. с повторение на следващия ден от 11.00ч. В него Лу няма търпение да отпразнува празнина Бубулан със своите приятели и семейство, а най-вече с новия си братовчед.

Източник: knowbox

Добави коментар