„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ с нова глава

Забавният принц се завръща със свежи кралски приключения

Историята е разположена в свят на невероятни герои, кралски съперничества и вълшебни приказни същества. Тя ще ни разкаже за един заблуден млад елен в най-голямото приключение в живота му. Той е придружен от своя лоялен скуайър Бърт. Заедно те отиват на мисия към Орловата планина, през Петте кралства, за да намерят легендарното Златно перо. Пътуване, което ще ги отведе далеч от дома и ще ги постави на пътя на невъобразими опасности и някои доста зрелищни случки.

В един от епизодите принц Айвъндоу влиза в мъгливото блато в търсене на репи, но се натъква на страховитата Блатна дама, а Бърт бива омагьосан от Кралицата на мъглата. Но от кое трябва да се страхуват повече? В друга от сериите, принц Айвъндоу открива тайно ковчеже, пазено от триглав рицар, и е убеден, че Златното перо е в него. Вътре обаче има съвсем друга перната изненада.

Новата глава на „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ започва на 12 февруари от 18.55 ч. по Cartoon Network. Като ще се излъчва всекидневно по същото време, с повторение на следващия ден от 06.50 ч.

Източник: knowbox

Добави коментар