Новият Супермен се завръща, новият Батман започва

Силно лято се очаква за феновете на анимациите на DC, най-новите комиксови сериали от Warner Bros. Animation ще имат нови епизоди един след друг.

Още на 26 май „Моите приключения със Супермен“ стартира втория си сезон с два нови епизода, като останалите осем епизода ще се излъчват всяка неделя. Сериалът се излъчва по нощния блок на Cartoon Network в САЩ Adult Swim, а у нас епизодите се пускат в стрийминг платформата HBO Max, която ще бъде ребрандирана на Max на 21 май. Adult Swim Европа обещаха, че за разлика от предния сезон, този път епизодите ще бъдат пускани в Max паралелно със САЩ.

Малко след финала на втория сезон на Човека от стомана стартира дългоочакваният „Batman: Caped Crusader“. Премиерата на новия анимационен сериал е на 1 август в стрийминг платформата Amazon Prime Video, като всички десет епизода от първия сезон ще бъдат пуснати наведнъж.

Новият прочит на Черния рицар от легендарния Брус Тим трябваше да се излъчва по Cartoon Network и HBO Max, но компанията-собственик Warner Bros. Discovery се отказа от сериала поради спестовни мерки с цел на погасяване на дълга си. Amazon по-късно купи правата за разпространение, както и на филма „Merry Little Batman“.

И ако това не е достатъчно анимационен екшън от DC за вас, още един нов сериал се очаква до края на годината – „Creature Commandos“. Българската актриса Мария Бакалова ще озвучава принцеса Илана Ростович, която е един от главните персонажи. Сериалът ще бъде пуснат в Max и е първото попълнение в предстоящата DC вселена на Джеймс Гън.

Добави коментар