Cartoon Network и Cartoonito – акценти за юни 2024

Юни по Cartoon Network ще е отдаден на любовта ни към „Крейг край реката“. Очаква ни нов филм, който разказва предисторията на Крейг и отговоря на редица ключови въпроси за него и компанията.

Филмът е част от поредицата „Приятели край реката“, която ползва вселената на Крейг, за да покаже колко важно е приятелството, както и много важни аспекти от него.

„Крейг край реката: Крейг преди реката“
На 8 юни от 11.05 ч.
С повторение на следващия ден от 13.45 ч.

Чудили ли сте се как Крейг става „Крейг край реката“ и как среща най-добрите си приятели Келси и Джей Пи? Гледайте този нов филм, наречен „Крейг преди реката“ и ще получите отговори на тези въпроси.

Преди да стане „Крейг край реката“, той в бил просто Крейг – ново дете в нов град. Всичко, което иска, е да се върне при старите си приятели в стария си дом. Но когато научава, че близката рекичка крие изгубено съкровище, което може да сбъдне желанието му, Крейг тръгва на пътешествие, за да го намери. Той навигира из опасната крайградска пустош и създава нови приятелства, докато е преследван от страховита група пирати, които са решени да унищожат Поречието.

Филмът е част от поредицата „Приятели край реката“ и ще бъде излъчен в нея няколко пъти след премиерата.

„Приятели край реката“
От 8 юни – всеки ден от 11.05 – 15.30ч.

Реката е изпълнена с невероятни приятелства и ние сме на път да открием всичките. Какво означава да си приятел? Какво правят приятелите заедно и един за друг? Отговорите на тези въпроси ще бъдат част от тази поредицата за приятелството, базирана на едно от най-любимите предавания. А именно „Крейг край реката“.

През юни Cartoonito ще ни покаже весели нови истории с някои от най-свежите герои на всички времена в „Бъгс Бъни Строители“. Където нестандартната група работници ще сътвори нови смели постройки. Ще видим и света на героите от новото предаване „Весели недели“. Те ще ни напомнят колко е чудесно да се наслаждаваме на времето прекарано със семейството.

„Бъгс Бъни Строители“ – Сезон 2
От 10 до 14 юни – всеки ден от 17.00 ч.
С повторение на следващия ден от 09.00 ч. и 13.00 ч.

Щом настъпи времето за работа в „Бъгс Бъни Строители“, забавната им група се заема със задачата да съгради нещо специално в градчето им. Никоя работа не е твърде голяма или твърде малка за Бъгс Бъни, Патока Дафи, Лола, Туити и Порки.

В един от епизодите строителите са наети от Мама Мечка и Татко Мечок да построят спалня за техния син. Но вълнението на малкия причинява някои затруднения за Бъгс и останалите. В друга от сериите, когато компанията помага на Койота да построи телескоп, с който да види Луната, Туити трябва да се изправи срещу страха си от тъмното. Но дали ще успее?

Отговор на този въпрос и много други ще видим в новия втори сезон.

„Весели недели“ – Сезон 1
От 17 юни – всеки ден от 16.00 ч.
С повторение на следващия ден от 11.30 ч.

Това е комедийна поредица с весело настроение, изпълнена с любов и дълбоко обвързана с темата за семейството. Действието се развива около Соня, Хюго, Мел, мама, татко и баба в онези дни, когато няма нищо планирано, освен прекарване на време с близките и приятелите. Историите се фокусират върху техните възходи, падения и най-вече забавните им моменти, докато се наслаждават на всеки малък момент заедно.

В един от епизодите патето играчка на Соня не работи както е очаквала. Заедно с Хюго тя научава, че има различни начини да играе с него. А в друг – когато глухарчетата, с които Хюго и Соня си намислят желания свършват, те научават, че желания могат да се правят, когато и както поискат.

Източник: knowbox

Добави коментар