Връщат „Време за приключения“, „Парк шоу“ и „Домът на Фостър“ с нови сериали

След известно време тишина Cartoon Network Studios ударно обявиха редица нови проекти по любими анимационни франчайзи по време на анимационния фестивал в Анси, Франция.

Нов пълнометражен филм по „Време за приключения“ се разработва от шоурънъра Адам Муто, заедно с други таланти от оригиналния сериал като Ребека Шугър (създател на „Стивън Вселенски“) и Патрик Макхейл (създател на „Отвъд оградата“).

Освен това, зелена светлина има нов сериал в света на Ооо. „Adventure Time: Side Quests“ ще върне зрителите назад във времето при малкия Фин, който мечтае за епични приключения с неговия най-добър приятел Джейк.

Но това не е всичко за ВзП, разработва се и предучилищен сериал, озаглавен „Adventure Time: Heyo BMO“, в който БМО се мести в нов квартал и се среща с нови приятели и предизвикателства. Адам Муто и сториборд артистът Ашлин Ансти участват в проекта.

Преди всичко това обаче феновете могат да очакват втория сезон на новия хит „Adventure Time: Fionna and Cake“, който отново ще е 10 епизода и ще се развива веднага след края на първия сезон.

Друга бомба е нов сериал в света на „Парк шоу“. Единствената информация е, че е от създателя Джей Джи Куинтел и че някои герои от оригиналния сериал ще се завърнат, но дали Мордекай и Ригби участват е неясно.

На анимационния фестивал беше обявена и нова информация за предучилищния спин-оф по „Домът на Фостър за въображаеми приятели“, който вече е официално одобрен. „Foster’s Funtime for Imaginary Friends“ ще проследи група от въображаеми приятели в предучилищна възраст, която се учи от Блу. Създателят Крейг Маккракън обещава „същото темпо“ като в оригинала, но по-проста структура и по-малко циничен хумор.

В разработка, но все още неполучило зелена светлина, е Скуби-Ду аниме спин-оф в Япония, озаглавен „Go-Go Mystery Machine“. В процес на разработка е и предучилищен сериал от Hanna-Barbera Studios Europe по книгата „Barbara Throws a Wobbler“, а Warner Bros. Animation имат два проекта, озаглавени „Bad Karma“ и „Lovey Dovey“. Повече подробности за тях, когато и ако продължат напред.

Дългоочакваният нов сезон на „Невероятният свят на Гъмбол“ вече е в продукция и ще отрази събитията от финала на сезон 6, които трябва да бъдат основата за филма, който също се очаква.

Финалът на втория сезон на „Джелистоун“ ще бъде двучастов кросоувърен епизод с участието на герои от оригинални Cartoon Network продукции, включително „Реактивните момичета“, „Самурай Джак“, „Kids Next Door“, „Аз съм невестулка“ и „Домът на Фостър за въображаеми приятели“.

Петият сезон на „Харли Куин“ и неговия спин-оф „Kite Man: Hell Yeah!“ се очакват до края на годината в стрийминг платформата Max.

По-рано пък получихме нов поглед за два анимационни филма за кината от Warner Bros. Animation – „The Day the Earth Blew Up: A Looney Tunes Movie“, който се очаква по-късно тази година, и „Властелинът на пръстените: Войната на Рохирим“, който ще бъде пуснат през декември. Засега няма информация дали ще ги видим по българските кина.

И като за финал се връщаме към Cartoon Network Studios и новият сериал „Invincible Fight Girl“, който ще стартира наесен и по последна информация се мести по Adult Swim. Първият сезон се състои от 10 епизода.

Добави коментар