Adult Swim обявиха редица нови сериали

През последните дни редица новини бяха обявени като част от ежегодния фестивал за анимационно кино в Анси, Франция. Вече писахме какво да очакваме по Cartoon Network и Cartoonito в близкото бъдеще, както и за някои странични проекти от Warner Bros. Animation. В случай, че сте пропуснали статията, защото Facebook е прикрил нашите постове, заповядайте.

Сега обаче е време да хвърлим фокус върху Adult Swim. Марката на Cartoon Network за възрастни обявиха, че са дали зелена светлина за четири нови сериала. „Ha Ha You Clowns“ се разказва за трима нацепени, но добронамерени братя, които пътуват по различни краища с любящия си баща. Анимацията първоначално започна като серия от кратки филмчета, част от поредицата „Adult Swim Smalls“.

Друг нов сериал е „Oh My God, Yes! A Series of Extremely Relatable Circumstances“, чийто пилотен епизод беше пуснат още миналата година.

„Super Mutant Magic Academy“ е нещо, което бързо грабна вниманието, тъй като един от косъздателите е Джей Джи Куинтел (създателят на „Парк шоу“ и „Close Enough“). Новото заглавие е базирано на едноименния роман на Джилиан Тамаки, която също е косъздател на анимацията, и проследява прехвърлена ученичка в училище за мутанти и хора, които контролират нарастващите си сили. Продуцирано е от Cartoon Network Studios.

„Get Jiro“ е базирано на графични романи от DC/Vertigo и продуцирано от Warner Bros. Animation. Половинчасовият сериал се развива в Лос Анджелис от близкото бъдеще, където гладни покровители биха убивали, за да седнат в престижен ресторант. Главен герой е загадъчен и отмъстителен суши шеф-готвач на име Джиро.

Двата свежи хита на Adult Swim сюреалистичната комедия „Приятел, усмихни се!“ и DC екшъна „Моите приключения със Супермен“, които в момента излъчват вторите си сезони, са подновени за трети сезони.

И докато сме още на тема за DC анимации, още детайли се появиха за „Creature Commandos“, който се очаква да стартира през декември в Max. Сериалът ще се развива веднага след края на първия сезон на игралния сериал „Миротвореца“ с Джон Сина. Част от героите от анимационния сериал ще се появят и в предстоящия игрален филм „Супермен“, който излиза в кината през юли 2025 г.

Обратно към Adult Swim, Генди Тартаковски тийзна третия сезон на неговия сериал „Първобитно“, като увери, че ще бъде антология с нови герои. Кога ще бъде пуснат, не е ясно засега. Освен това той сподели, че разработва нова анимация, озаглавена „Heist Safari“, за трима братя жаби, които ще наследят богатството на покойния си баща, единствено ако извършат банков обир.

Президентът на Cartoon Network Майкъл Ауълийн сподели, че е доволен от това, че стрийминг платформата Max позволява сериали на Adult Swim да се гледат международно и че премиерите в САЩ се пускат още на следващия ден.

Добави коментар