Най-ужасните детски шоута: Голямото, ГоЛяМо, ГОЛЯМО предаване на Cartoon Network

Гневните ревюта по детските шоута продължават и стигаме до „груповия“ победител в класацията отпреди дни. Взимайки гласовете от страницата обаче, „Голямото предаване“ остава на второ място, затова първо него ще погледнем преди истинския шампион по криндж.

„Голямото, ГоЛяМо, ГОЛЯМО предаване на Cartoon Network“ в първия момент изглежда като мини версия на „Бен 10 предизвикателство“. По-малко пространство, но повече предавания, за които да има игри. Не би трябвало да е по-зле, нали? Е, гласувалите не са сгрешили.

Предаването е толкова мързеливо, че като за начало, участниците изобщо не говорят, за да може по-лесно да се дублират епизодите на различни езици. Това веднага изключва възможността да има изобщо някакви въпроси за анимациите. Само двамата водещи могат да говорят и вероятно щеше да е по-добре, ако и те мълчаха. Единият е безглав мъж, който се опитва да е забавен, като хвърля някакви леки шеги, които дори не се разбират, че са шеги. Другият е някаква кукла, която трябва да е забавна, защото е глуповата и прави някакви уж пакости.

Състезанията протичат в един кашон, където децата си пъхат главата и ръцете. Тук трябва да се смеете, защото нали предаването се казва „Голямото, ГоЛяМо, ГОЛЯМО предаване“, а „студиото“ всъщност е малко. Ух, че смешно… Игрите уж са базирани на елементи от анимациите на CN, но реално са просто хвърляне на топчета, рисуване и всякакви подобни минималистични детинщини. Важно е да се уточни, че децата не губят. Никога! Винаги успяват някак да се справят със състезанието навреме. Вероятно правят сумати дубли, докато си подберат идеалните кадри. Но тогава защо ни е предаването? Какъв е смисълът от игра, в която винаги печелиш? Така съвсем ясно показват, че всичко е нагласено. Да не говорим, че не съм срещал обявяване на кастинг за това предаване, което го прави още по-подозрително.

Голямото шоу е просто един голям шит, в който нашият германски екип е излял пари, чудейки се каква щуротия да сътвори, вместо да направи нещо смислено, което феновете наистина да харесат. Предаването отдавна вече не фигурира в програмата, но откъси от него продължават да се въртят по време на рекламите, които жестоко се съмнявам скоро да изчезнат.

Добави коментар