Cartoon Network и Boomerang – акценти за юни 2019

„Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!“

От 3 юни – всеки ден от 08.30 ч.

Забавлявай се с любимите си титани в едно диво лятно парти.

„Малки титани: В готовност“ – Сезон 5

От 3 юни – всеки делник от 08.30 ч.

Това продължение на популярното предаване „Малки титани“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните за живеещите заедно, но без родителски контрол, тийнейджъри.

В един от новите епизоди, Лигата на Справедливостта провежда конкурс за таланти, с цел да намери втория най-добър отбор супергерои в света. Състезанието се разгорещява и титаните трябва да намерят начин да победят петимата от академията за злодеи Hive Five.

„Юникити“ – Сезон 2
От 17 юни – всеки делник от 13.15 ч.

Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но…нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e наполовина коте, наполовина еднорог и не трябва да бъде ядосвана!
В един от епизодите, след злощастен инцидент, Пъпикорн губи зъбче. След като Феята на зъбките не се появява, се налага Юникити да се дегизира като нея, за да зарадва Пъпикорн. По-късно, тя и бандата се възползват от възможността да помогнат на Феята на зъбките с нейните задължения, но това много скоро води до бедствие…

„Тази седмица по Cartoon“ – Сезон 2

От 1 юни – всяка събота от 10.05 ч.

Нека да разгледаме какво се случва в света на анимациите. Да не забравяме и наградите за най-добри герои и страхотни мистерии.

„Невероятната обиколка на Елмор“

От 10 юни – всеки ден от 14.30 ч.

Специалното издание на „Невероятният свят на Гъмбол“ ще ни отведе на завладяваща обиколка  из всички интересни места, които крие Елмор.

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“

От 17 юни – всеки ден от 10.15 ч.

Лятно приключение със „Спокойно, Скуби-Ду!“ и специално подбрани „Скуби-Ду“ филми.

След  като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби-Ду бандата решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения през  лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче,  чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

„Анджело е върхът“ – Сезон 4

От 17 юни – всеки ден от 17.40 ч.

Поредицата се фокусира върху 11-годишния Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да правят нещата, които харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения им тийнейджърски живот.
В един от епизодите, Трейси открадва книгата, в която Анджело записва всички свои стратегии. Той трябва бързо да си я върне, преди Трейси да я прочете.

Boomerang кино със „Скуби-Ду“

От 1 юни – всеки ден от 19.30 ч.

Поредицата, в която всеки ден ще бъде излъчван по един филм от „Скуби-Ду“.
Поеми на приключение със Скуби и бандата и се забавлявай с любимите си детективи.

Лятна коледна изненада

От 24 юни – понеделник до сряда от 14.55 ч.

Специално предаване, с празнични зимни филми и епизоди на популярни предавания, по Boomerang.

Източник: Cartoon Network

3 коментара за “Cartoon Network и Boomerang – акценти за юни 2019

      1. Браво на тях! Повече от година без нов епизод. Как очакват някой въобще да помни сериала??

Добави коментар