CN BG Fans стартира свой сайт отново

Благодарение на нашите партньори от Par4eta, CN BG Fans отново разполага със собствен сайт. Новият сайт стартира точно навръх 5-годишнината от началото на стария ни. Тук ще откриете новини за Cartoon Network и нещата около него, коментари по всякакви теми от нашия екип, актуална информация за премиерите по телевизията, подробна ТВ програма и селекция от авторски видеа. Очаквайте и още секции нататък, както и сайтове на други страници и групи от Par4eta.

Още една новост е, че Facebook страницата ни, досега позната като Cartoon Network България, вече се казва Cartoon Network фенове. Промяната идва главно, за да се избегне объркване, че тя се управлява от Cartoon Network. Страницата стартира през 2013, когато официална българска страница нямаше и „неофициално“ изпълнявахме тази роля. Няколко години след това официалната страница Cartoon Network Europe започна активно да публикува за българската аудитория, превръщайки се в официалната страница за България. Така ние поехме по свой път да представяме канала и анимациите повече от нашата фенска гледна точка, както и да бъдем по-насочени към големите фенове на анимациите, а именно тийнейджъри и възрастни – аудитория, която смятаме, че се увеличава, но едновременно последните години получава все по-малко внимание от страна на Cartoon Network у нас.

Надяваме се да харесате нашия нов сайт, отворени сме към вашите предложения. И не забравяйте да се включите и във Facebook групата ни за още забавно съдържание и дискусии.

5 коментара за “CN BG Fans стартира свой сайт отново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *