Скуби-Ду се връща към корените си по ТВ!

Помните ли „Новите филми на Скуби-Ду“ от 1972? Е, след като като Шаги и Скуби се чупиха от бандата, за да живеят в имение, след епичен сериал и след Финиъс и Фърб-ов сериал – сега най-сетне се връщат към генеричност и по телевизията, и то точно по модела на Новите филми, в които всеки епизод се срещат с известна личност или популярен измислен персонаж.

Разликата е, че сега се говори, че епизодите ще са по 22 минути, вместо 44, както беше в предишния сериал. Наскоро излезе и трейлър, където се вижда какъв тип ще е сериалът:

Засега от измислените персонажи са потвърдени Батман, Жената-чудо, Светкавицата, Шерлок Холмс, Плахият фантом (Funky Phantom) и Стив Ъркъл от „Семейни въпроси“ (Family Matters), а сред известните личности са актьорът Марк Хамил, Ейбрахам Линкълн, звездата от NBA Крис Пол, Нийл ДеГрас Тайсън, Уиърд Ал (Weird Al), Кенан Томпсън, Бил Ний и други.

Надяваме се времето да не повлияе на мистериите и те да станат нещо, което е там, колкото да отбият номера, а известните личности да влизат в мистерията естествено. Поне като не е 40 минути, няма да има нищо, което да забавя темпото.

5 коментара за “Скуби-Ду се връща към корените си по ТВ!

Добави коментар