„Infinity Train“ няма да се излъчи у нас?

Свежият хит на Cartoon Network „Infinity Train“ може да не се излъчи по нашата версия на Cartoon Network. След запитване кога се очаква сериалът да бъде пуснат у нас, фенската страница Cartoon Network Episodes в руската социална мрежа VK.com ни информира, че според представители на канала, няма да бъде пуснат тази година.

Нашият канал обаче може да не е единственият, който би пропуснал драматично-мистериозната анимация. В клип с акцентите по Cartoon Network Азия през 2020 г., който е редактиран от клип на Cartoon Network САЩ, всички препратки към „Infinity Train“ са премахнати, а на негово място са добавени други анимации.

Cartoon Network САЩ

Cartoon Network Азия

Не е ясна причината защо сериалът би пропуснал нашия ефир. Единият вариант би било заради съдържанието, което е по-мрачно на фона на повечето анимации по Cartoon Network през последните години. Европейските и азиатските канали са известни със стриктната си политика към съдържанието и епизоди често биват цензурирани, а в някои случаи дори баннати.

Другият вариант би било просто да пазят сериала за стрийминг платформата HBO Max, която се очаква да стартира през май в САЩ и нататък да бъде пусната и в други държави. На представянето на HBO Max „Infinity Train“ бе брандиран като „Max original“ и следващите сезони бяха обявени, че ще бъдат пускани първо на платформата.

Един коментар за “„Infinity Train“ няма да се излъчи у нас?

Добави коментар