„Време за приключения“ е най-гледаният сериал по CN през февруари (обновено!)

Благодарение на излъчването на сериала като част от блока „Toony Tube”, на 22.02. (събота) „Време за приключения“ е станал най-гледаният сериал по канала за месеца с 0.64% сред 4+ аудиторията по данни на ГАРБ! Второто място отново заема „Време за приключения“ с 0.58% на 29.02 (събота). На трето са „Малки титани: В готовност!“ с 0.52% на 06.02. (четвъртък), на четвърто седемте епизода на „Шоуто на Том и Джери“ с общо 0.44% във вечерта на 10.02. (понеделник) и на пето един епизод на „Невероятният свят на Гъмбол“ от 11:40 на 02.02. (неделя) с 0.44%.

Въпреки добрите резултати на „Време за приключения“ и „Шоуто на Том и Джери“, първото не се вижда скоро да се върне в редовната програма, а от март го няма вече и в гореспоментия блок „Toony Tube”. И Том и Джери са извън програмата от март за сметка на „Спокойно, Скуби-Ду!“, което е странно, предвид че два месеца подред тази година е на челни позиции.

И все пак може и да видим „Време за приключения“ до края на годината и извън „Toony Tube”, благодарение на четирите нови специални епизоди, които обявиха неотдавна.

Един коментар за “„Време за приключения“ е най-гледаният сериал по CN през февруари (обновено!)

Добави коментар