Cartoon Network и Boomerang – акценти за април 2020

DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 13 април – всеки делник от 18.15 ч.

Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в Гимназия Метрополис.

В един от епизодите, докато помага на Зий да се подготви за представление, Карън с ужас забелязва пъпка на челото си. В опит да я успокои, Зий ѝ разказва за собственото си детство, пътуванията и представленията с баща ѝ Джон Затара, и как една сутрин неочаквано получила магически способности, но в неспособността си да ги контролира, се опитала да ги запази в тайна от Джон. Гледай и виж какво ще се случи!

Седмицата на Гъмбол
От 6 април – всеки ден от 07.00 ч.

В продължение на седем дни, Cartoon Network се превръща в Gumball Network. Обичаното предаване ще ни разсмива и забавлява през цялата седмица в ефира на CN.

„Крейг край реката“ – Сезон 2
От 27 април – всеки делник от 16.35 ч.
Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи, и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието.

В един от епизодите, Келси пристига при Дънера в доста лошо настрение. В компанията на Крейг и Джей Пи, тя среща Кадет Искра – вълшебно момиче, което решава да ѝ помогне да повдигне духа си. Келси отказва да говори за това, което е преживяла, докато Кадет Искра се опитва да я научи да гледа по-ведро на нещата.

Нинджа уикенди
От 18 април – всеки уикенд от 11.40 ч.
Безстрашните воини на Нинджаго превземат Cartoon Network по време на Нинджа уикендите.

Scooby-Doo! and Guess Who? – Сезон 1
От 20 април – всеки ден от 20.00 ч.
Поредицата ни среща с веселата банда от „Мистерия ООД“, но този път, загадките са по-сложни от всякога. Ще видим приятелите в компанията на много харизматични знаменитости, точно както в новите филми за Скуби-Ду. Сред гостуващите звезди са Крис Пол, Сия, Халси, Рики Джървейс, Кенан Томпсън, Уанда Сайкс, Бил Наи, Нийл деГрас Тайсън и Марк Хамил, както и редица художествени персонажи като Стив Ъркъл, Батман, Шерлок Холмс, Светкавицата и Жената-чудо.

Великден по Boomerang
От 9 април – от четвъртък до вторник от 11.00 ч.
Специално предаване с „Новите шантави рисунки“, Baby Looney Tunes и филмите за Скуби-Ду.

„Лампът“ – Сезон 3
От 15 април – всеки ден от 15.40 ч.
Лампът е лепкаво оранжево вещество, избягало от тайна лаборатория. Двама учени, „Очилатият“ и „Кльощавият“, неуморно се опитват да го хванат, но Лампът винаги успява да се измъкне току под носа им.

Bunnicula
От 13 април – всеки ден от 17.00 ч.

Това е забавната поредица за зайчето Bunnicula и различните суперсили, които получава, когато яде зеленчуци (например: захарното цвекло го прави бърз, тиквичките уголемяват краката му, а лютите чушки му позволяват да издиша пламъци).

Източник: knowbox

Добави коментар