„Стивън Вселенски: Филмът“ не присъства в програмата и през май

Ние, феновете, се надявахме да видим филмa по култовия сериал „Стивън Вселенски“ през май по Cartoon Network. Сестринските ни канали щe го излъчат тогава. Уви, желанието ни няма да се осъществи.

Програмата за месец май не съдържа нито „Стивън Вселенски“, нито „Стивън Вселенски: Филмът“. Не се знае кога и дали ще ги пуснем.

Бих започнал да мрънкам как това е хомофобия и защо не са прави, но ще го спестя, просто защото усещам как тази статия ще стане роман и никой няма да я прочете.

Оставащите засега не-отложени премиери през май са сериалите „Thundercats: Roar“ (което тук е преведено „Гръмотевичните котки: Тътен“ поради някаква причина), „Малки титани: В Готовност!“, „Бакуган: Battle Planet“ и „Power Players“. За повече информация вижте на news.cnbgfans.com.

6 коментара за “„Стивън Вселенски: Филмът“ не присъства в програмата и през май

  1. Имали вероятност да видим Стивън Вселенски тази година или изобщо някога в България?

  2. Ще видим ли Стивън Вселенски у нас тази година или изобщо някога?!

  3. Аз не ви разбирам защо толкова хубав сериал не продължава хубавите сериали се заместват с тъпи сериали като грамоте вичните котки аз несам гледал толкова скучно нещо разказвасе за някаквиси грамотевицни котки аз бих ви прероръцам да пуснете старите хубави сериали като стиван вселенски и др.

Добави коментар