Cartoon Network и Boomerang – акценти за май 2020

„Малки Титани: В готовност!“ – Сезон 5
От 11 май – всеки делник от 17.50 ч.

Това продължение на популярното предаване „Малки титани: В готовност!“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните случки за живеещите заедно тийнейджъри.

В един от епизодите Бъмбълбий става шестият „Титан“ и се премества в кулата. Обаче за нея се оказва предизвикателство да се впише в екипа. Гледай и виж какво ще се случи!

„Гръмотевичните котки: Тътен“
От 11 май – всеки ден от 18.15 ч.
Новата поредица остава вярна на оригиналната идея. Лайън-О и Гръмотевичните Котки – Тигра, Пантро, Читара, Уайли-Кат и Уайли-Кит – едва успяват да избягат от внезапното унищожение на техния роден свят, Гръмотевия. След това се разбиват на мистериозната и екзотична планета, наречена Третата Земята. Лайън-О е назначен за лидер на Гръмотевичните Котки и ръководи екипа, докато заедно всички се опитват да превърнат тази странна планета в свой дом.

Power Players – Сезон 1
От 18 май – всеки ден от 17.00 ч.
Power Players е комедийно-екшън предаване, в което забавните шеги и първокласният екшън си партнират в името на сериозните проблеми, които героите трябва да разрешават. Визуалните ефекти при преминаването на действието от света на момчето Аксел и неговите роднини и приятели, в света на героичните играчки от отбора на Екшън Аксел, ще спрат дъха ви, а странните и забавни герои ще ви накарат да се смеете на глас. Аксел, който, всъщност е причината играчките да оживеят, трябва да спаси света и приятелите си, докато пази тази своя роля в пълна тайна. Да не забравяме, че след това го чакат и домашните задължения.

Уикенд с „Малки Титани: В готовност!“
От 9 май – всеки уикенд от 07.00 ч.
Наслади се на 48 часа с любимите си Титани като подготовка за новите епизоди.

Bakugan: Battle Planet – Сезон 1
От 11 май – всеки делник от 21.35 ч.
Поредицата проследява приключенията на Дан Кузо и най-добрите му приятели. Те са първите деца на Земята, които се сприятеляват с мистериозните извънземни създания, известни като Бакугани. Сюжетът се развива около темите за приятелството, борбата и съревнованието.

„Шоуто на Том и Джери“ – Сезон 4
От 4 май – всеки ден от 18.00 ч.
Том и Джери са отново тук! Анимационното котко-мише дуо идва със свежи, нови истории на класическата поредица. Като цяло, сюжетът е добре познат на феновете на „Том и Джери“ още от най-ранните късометражни филми от 40-те години на миналия век – котаракът Том все така преследва малкото мишле Джери. Продължава безкрайната им битка, която ги е превърнала в едни от най-обичаните герои на всички времена.

„Агент Бинки: А.С.Т.Р.О. агенти“ – Сезон 1
От 18 май – всеки делник от 16.00 ч.

Бинки е домашна котка, част от тайно общество, наречено А.С.Т.Р.О. (Агенти Срещу Тайни Рискови Обекти). Агентите трябва да пазят хората и космическата станция (иначе казано, къщата) от извънземни (или мравки, мухи, скакалци и прахосмукачки). Отговорна задача за малките любимци, но те са обучени, отдадени и повече от параноични. Всеки ден за тях е изпълнен с приключения и сладки дремки.

Дино Школа
От 23 май – всеки уикенд от 14.00 ч.
Предаване с Yabba Dabba Dinosaurs, което ще разкрие много забавни факти за динозаврите.

Източник: knowbox

Добави коментар