Cartoon Network и Boomerang – акценти за август 2020

“Островът на летния лагер” – Сезон 2
От 17 август – всеки делник от 10.00 ч.

Далеч от родителите си, най-добрите приятели Оскар и Таралежка трябва да съберат цялата си смелост, за да се справят с мистериите и чудесата на един вълшебен лагер, където надзорници са популярни момичета вещици, конете се превръщат в еднорози и под леглата живеят добри чудовища. Не всички лагери предлагат възможността да плуваш с говореща акула в басейна, да пропълзиш в друга вселена под леглото, или да се сприятелиш с Луната, но тук, на Острова на летния лагер, всичко е възможно.

В един от епизодите, когато астрологическо несъответствие заплашва сватбата на Краля и Падъл, Оскар и Таралежка се впускат в стремглави приключения, за да им помогнат. Гледай и виж какво ще се случи!

ТВ забавление със сем. Уотърсън
Всеки ден от 11.00 ч. и 17.00 ч.

Присъедини се към телевизионното забавление на Гъмбол и семейството му. Заедно с тях, гледай най-вълнуващите и забавни предавания на CN. През август можеш да очакваш маратони на „Време за приключения“, „Гръмотевичните котки: Тътен“, „Виктор и Валентино“ и DC Super Hero Girls.

„Господин Магу“ – Сезон 1
От 3 август – всеки ден от 9.00 ч.

Господин Магу е добронамерен човек, който винаги е готов да помогне на околните. Това обаче често причинява бедствия, защото без очилата си той не вижда особено добре. Така непрекъснато създава разнообразни, забавни бъркотии. Въпреки това, винаги успява някак да осуети плановете на единствения си враг – хамстерът мегаломан Физ.

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“
Всеки ден от 10.00 ч.

Не пропускай историите на любимата си, разкриваща мистерии банда в предаването „Спокойно, Скуби-Ду!“. В тази поредица, след като завършват последната си година в гимназията, членовете на екипа на Скуби-Ду решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения по време на лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче, чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

Забавлението продължава със „Скуби-Ду“ филм всеки ден от 11:00 ч.

Котки и кучета
Всеки ден от 16.00 ч.

Обичаш котки и кучета? Това лято ти предлагаме да се насладиш на любимите си предавания с лаещи и мяукащи герои по Boomerang.

Източник: knowbox

Един коментар за “Cartoon Network и Boomerang – акценти за август 2020

  1. От 1 Август Стивън Вселенски се завръща ,надявам се през Октомври Ноември за нови епизоди .

Добави коментар