Cartoon Network и Boomerang – акценти за септември 2020

“Малки титани: В готовност!” – Сезон 6
От 14 септември – всеки делник от 16.00 ч.

Това продължение на популярното предаване „Малки титани“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните лудории за живеещите заедно тийнейджъри.

В един от епизодите, по време на церемония по награждаване, Робин е пометен от торнадо и пристига в магическа земя. Гледайте и вижте какво ще се случи!

DC Super Hero Girls – Сезон 1
От 21 септември – всеки делник от 18.00 ч.

Поредицата проследява приключенията на Уондър Уомън, Супергърл, Бъмбълбий, Батгърл, Затана и Грийн Лентърн, които са тийнейджъри и ученици в Гимназия Метрополис.

В един от новите епизоди, когато всички смятат, че Супергърл е станала жертва в битка срещу Лайвуайър, Кара Денвърс решава да преобрази себе си с ново амплоа, нова самоличност и ново име… Пауър Гърл.

“Ябълко и Луки” – Сезон 1
От 7 септември – всеки делник от 17.00 ч.

Поредицата представя приятелите Ябълко и Луки, които напускат родните си места, за да усетят пулса на живота в големия град. С неудържимия ентусиазъм на Ябълко и необикновеното въображение на Луки, двамата приятели започват своите весели приключения, които често ги водят до нестандартни и неочаквани прозрения за съвременния начин на живот.

Ричард поема контрола над училището
От 1 септември – всеки ден от 09.00 ч.

Ситуацията в училище „Елмор“ става много забавна, когато Ричард, бащата на Гъмбол, поема поста на директор.

„Кралски щит“ – Сезон 1
От 1 септември – всеки ден от 19.00 ч.

3D поредицата „Кралски щит“ проследява подвизите на пет могъщи герои-животни, докато те защитават гражданите на пет необикновени животински царства. Водени от безстрашния вълк Лука, този екип има голям апетит за опасности и няма операция, която не могат да изпълнят с помощта на своя гигантски спасителен Алфа-робот. Какъвто и да е проблемът, голям или малък, тези герои се събират и работят заедно за да го разрешат – „Кралски щит в едно!“

Boomerang Playground
От 1 септември – всеки ден от 10.00 ч. и 18.00 ч.

Специален програмен блок с любимите телевизионни предавания на най-младите зрители.

„Кученцето Пат“ – Сезон 2
От 21 септември – всеки ден от 18.20 ч.

Пат е „малкото куче от съседната къща“. Той е приятелят, който всеки си мечтае да има. С голямата си муцуна, която звучи като ловджийски рог, той не изглежда много специален, но е отдаден и смел. За да си даде малко допълнителна сила и кураж, той не се колебае да си сложи пелерина или да сглоби малко екипировка, за да се хвърли в екшъна и да преодолее всяко предизвикателство.

Източник: knowbox

Добави коментар