„Опознай поречието” с Крейг

Много приключения и интересни места ни очакват в новата поредица „Опознай поречието”. Епизодите започнат на 22 март по Cartoon Network.

Горичката с отровен бръшлян, Крепостта на старейшините, Дънера и Дървото-магазин са само някои от многото точки на картата в град Хъркълтън. Крейг, Келси и Джей Пи ще открият тайните на най-скритите места, които се крият в гъсталаците. Крепостта на старейшините, например, е пълна с интересни книги и комикси, Дънера си има къща на дърво – седалище и тайна база на главните герои, а в Дървото-магазин децата си разменят сладкиши и дребни съкровища. Маратонът „Опознай поречието“ ще позволи на малките зрители да надникнат в света на Крейг и неговите приятели още по-отблизо. Забавните откривателски епизоди от поредицата ще се излъчват всеки уикенд през март по Cartoon Network. Гледайте и вижте какво ще се случи!

Началото на епизодите от поредицата „Опознай поречието” ще бъде на 22 март – всеки ден от 10.00 ч., а след 28 март ще продължи всеки уикенд от 11.00 ч. по Cartoon Network.

Източник: knowbox

Бележка от CN BG Fans (отново този месец): Въпреки че индикират, че ще има нови епизоди и че дори ще е „нова (=> отделна) порeдица“ – такова нещо не се случва.

Епизодите, които ще бъдат част от този програмен блок/маратон са вече били излъчвани по канала през последните 2 години. За жалост не се знае кога ще са наистина новите епизоди, но в този маратон нови епизоди няма.

Добави коментар