Излязоха откъси с Генератор Рекс и Извънземно Х от рибута на „Бен 10“

След провеждането на upfront-а на WarnerMedia преди месец стана ясно, че „Бен 10“ сериалът от 2016 ще приключи с 3 специални епизода. Първият с Бен 10 000 вече беше излъчен у нас, а другите два епизода се очакват по-късно през тази година. В САЩ обаче са решили да ги пуснат много бързо и наведнъж. Страницата във Вконтакте потвърди, че единият от двата се очакват да бъдат пуснат у нас през май (най-вероятно този с Рекс). Ще го направят за един уикенд – от 09 до 11 април. С това скорошно пускане започнаха да излизат и нови откъси от останалите два спешъла – кросоувъра с Генератор Рекс и представянето на мултивселената с Извънземно Хикс.

Първият откъс е от Генератор Рекс епизода. В този епизод Хекс използва неизправността на Омнитрикса, за да може да създава живи дървета и да заразява хора с извънземна ДНК. Да, толкова могат с един от най-сериозните екшъни в историята на канала. Освен Хекс, заплаха ще представляват и Провидънс, които преследват Рекс. Донякъде частта с Провидънс и неопитността му със силите си, която виждаме в откъса, напомнят на епизода-предистория от оригиналния „Генератор Рекс“ сериал (сезон 1, епизод 19), където Провидънс не му вярваше и искаше да го залови.

В откъса виждаме как младия Рекс е преследван от Бен като Топовна мощ, защото му е откраднал лакомството. Обърквайки го за ЕВО (Експоненциално варирал организъм), Рекс бяга и после се опитва да активира силите си. Това видимо все още не е толкова лесно за него и се моли нанитите му да работят.

По това, което се вижда, за разлика от „Генератор Рекс“, тук и историята, и атмосферата ще са много по-сладурски и елементаризирани. Вероятно това ще доведе историята на Рекс да не е свързана с резултат на глобална пандемия, поради действията на корумпиран консорциум, която да е основният проблем. Явно обаче толкова може модерният CN с един от най-мрачните екшъни в историята на канала.

В другия откъс Извънземно Хикс напада Бен и дядо му, като показва че има опит и познание на устройството на Омнитрикса. Епизодът ще представи идеята за мултивселената и ще видим различни версии на Бен, Макс и Гуен от мултивселената на рибута. Предвид концепцията, нищо чудно Извънземно Хикс да се окаже алтернативна версия на Бен.

EDIT: В събота, 27.03.2021, излезе нова реклама от САЩ, която разкри още кадри.

В кадрите от „Генератор Рекс“ епизода виждаме както нападащите новосъздадени от Хекс ЕВО-та, така и първи поглед въху Агент Шест.

В кадрите за епизода с Извънземно Х, виждаме че Бен от сериала от 2016 ще срещне различните етапи на развието на оригиналният Бен 10.

Ще се срещне освен с неговото 10-годишно Аз, така и оригиналният Бен по време на „Извънземна сила“, „Ултра извънземен“ и „Омнивърс“. Освен тях, виждаме и Гуен 10, алтернативна версия на Гуен, представена още в сезон 2 на първия сериал на 2005 и върната в канона в епизод на „Бен 10: Омнивърс“.

Освен дизайните на тези Бен и Гуен, може да ги ви видим по-надолу и в действие, като са се трансформирали в характерно извънземно от своят си сериал (Къртозъб – „Бен 10 (2005)“; Водна мълния – „Бен 10: Ултра извънземен“ и Блокс – „Бен 10: Омнивърс“).

Можете да следите news.cnbgfans.com, нашия сайт или нашата Facebook страница, където ще обновим, когато получим повече информация за излъчването на двата специални епизода у нас.

Един коментар за “Излязоха откъси с Генератор Рекс и Извънземно Х от рибута на „Бен 10“

Добави коментар