Нови епизоди на „Малки титани: В готовност!“ у нас

Новият сезон ще започне със специален епизод от две части, в който малките супергерои ще се бият… в танцова битка. Очаква ги забавен турнир срещу Лигата на справедливостта. Малките Титани ще бъдат в компанията не само на Батман, Жената чудо и Светкавицата, но и на врагове от H.I.V.E. 5.

Cartoon Network ни кани и на тематичен маратон, който ще започне с пълнометражния филм „Малки титани: В готовност срещу Малките титани“. Този път нашата група герои ще се изправи срещу най-малко очакваните си противници: друга версия на тях самите. Оказва се, че паралелни светове са били посещавани от враговете им. Малките Титани от поредицата от 2003 г. намират своя път към света на „Малки Титани: В готовност!“. Въпреки че трудно се разбират помежду си, двете групи трябва да обединят сили, за да победят противниците си.

В премиерните епизоди героите също ще посетят космоса, където ги очакват DC Super Hero Girls.

Новият сезон от поредицата „Малки Титани: В готовност!“ започват днес – 1 ноември. Като новите епизоди ще се излъчва до 6 ноември от 14:55 ч. по Cartoon Network. А след това забавленията продължават с „Малки титани: В готовност за превземане на ефира!“ – всеки уикенд от 09.55ч.

Източник: knowbox

Добави коментар