Какво да очакваме в HBO Max

След дълго очакване HBO Max стартира този вторник в България, замествайки HBO GO. Стартът не мина без технически проблеми, като повечето бяха свързани с логването. Каталогът също срещна доста критики сред потребителите, отбелязвайки че е предимно съдържание, което досега бе налично в HBO GO, но дори по-малко. Нови заглавия се появяваха постепенно през деня, някои неволно изникваха, след което изчезваха отново.

Анимационният каталог очаквано е предимно с досегашните заглавия от HBO GO с някои липси и няколко нови добавки. Сред новите неща са част от Adult Swim анимациите, за които писахме преди дни, сред които и „Самурай Джак“, който обаче е без дублажа на Cartoon Network.

От страна на CN сериали бяха добавени всички сезони на „Време за приключения“ и „Парк шоу“, като очаквано част от епизодите липсват заради банове, наложени от екипите на CN в Европа. Първите три сезона на „Стивън Вселенски“ са качени също, включително неизлъчвани епизоди заради ЛГБТ елементи. Останалите сезони на Стивън, включително филма и „Бъдещето“, са планирани да бъдат добавени скоро, тъй като инфото за страниците им вече е преведено на български.

Скрийншот от американската версия на HBO Max с български интерфейс

Други CN заглавия, които бяха налични в HBO GO, но в момента не са достъпни за HBO Max, са „Мао Мао: Герои на чистото сърце“, „Гъбчовците“ и „Зайкула“. Те също се очакват да бъдат върнати скоро като част от новата услуга.

По-стари анимации също са планувани да бъдат добавени в някакъв момент в българската версия на платформата. Сред тези заглавия са „Лабораторията на Декстър“, „Лагерът Ласло“, „Най-добрият ми приятел е маймуна“, „Батман: Дръзки и смели“, „Трансформърс: Прайм“, „Бен 10: Омнивърс“, „Чичо Дядко“, „Кларънс“, „Отвъд оградата“, „Да живее кралското семейство“, „Могъщите магимечове“ и „ОК, КО! Да бъдем герои“.

Скрийншот от бразилската версия на HBO Max с български интерфейс

А ако не ви се чака да качат още анимации в българската версия и нямате проблеми с английския, HBO Max акаунтът ви работи и извън България, така че винаги можете с VPN да гледате съдържанието от САЩ, Латинска Америка и другите европейски държави.

Добави коментар