Cartoon Network и Boomerang – акценти за ноември 2022

През ноември, Cartoon Network отново ни кани да се насладим на някои от най-популярните си поредици. „Малки Титани: В готовност!“ ще са част от забавлението, с нови епизоди от 7-ия си сезон. Както винаги, те ще покажат как преодоляват житейските си трудности, докато се борят срещу злото. Каналът ще излъчи и нови епизоди от „Пълна Драмарама“ – там буйните ни любимци са все още в забавачката.

„Малки Титани: В готовност!“ – Сезон 7
От 14 ноември – всеки делник от 15.55 ч.

Малките титани имат много различни характери, суперсили и качества. Благодарение на това, те имат способността да побеждават всякакви злодеи. Рейвън не е много разговорлива, но действа добре в екип и може да си служи с мощен лъч от магия. Робин понякога дразни останалите от екипа, но е добър лидер и знае как да ги мотивира да продължават да се борят. Старфайър е наивна, но има добро сърце, а да не забравяме и магическите ѝ сили. Зверчето може да променя формата си и успешно заблуждава опонентите, като се трансформира в различни животни, а Киборг владее технологиите и устройствата.

В новите епизоди, мисиите на героите отново ще се превърнат в типични тийнейджърски приключения. Както всички младежи, и те искат да са звезди и да бъдат център на внимание. Отегчени от телевизионни програми, които им се предлагат, те решават да направят свое шоу. Това, естествено, ще създаде ред забавни ситуации.

„Пълна Драмарама“ – Сезон 3
От 21 ноември – всеки делник от 14.30 ч.

Какво се случва, когато куп деца в предучилищна възраст поемат контрол? Техният учител и готвач, Шеф, вече знае отговора – лудориите им добиват грандиозни мащаби. Децата в тази забавачка те не са обикновени малчугани, а истински лудетини. Години по-късно те ще имат и свое риалити, което зрителите вече познават. В настоящата версия на историята, обаче, любимите ни герои все още са деца, които полагат всички усилия да превърнат дните на Шеф в пълен кошмар.

През ноември, Cartoon Network ще излъчи нови епизоди от лудориите на войнствената група. В един от тях, почти всички деца ще бъдат заменени с непознати, но как се е случило това? Останалите ще трябва да организират спасителна мисия, за да върнат приятелите си.

И през ноември, в специалния блок на Boomerang – Cartoonito – ни очакват много премиери. С удоволствие представяме поредицата „КоКомелон“ – 3D анимация, в която звучат весели образователни песни за най-малките. Ще можем да гледаме и първите епизоди на сезон 1 от поредицата „Кърт“ – разказ за смелия млад Кърт и неговия вълшебен кодекс – Коди. Очакват ни два прекрасни маратона – един със Скуби-Ду и Том и Джери, и друг, посветен на „Томас и приятели“.

„КоКомелон“ – Сезон 1
От 7 ноември – всеки ден след „Малките шантави рисунки“

Продукциите в Cartoonito, вдъхновяват децата да творят, заедно с милите и добри приятели от екрана. По този начин, децата в предучилищна възраст могат да научават нови неща, според принципите на позитивната психология, която е важен елемент от философията на Cartoonito. Ученето по време на игра помага на децата да усвояват по-лесно уроците от живота и в същото време да се забавляват. „КоКомелон“ се фокусира върху приобщаването, позитивността и утвърдителното отношение към уникалността на всеки малчуган. Поредицата разказва за 3-годишния Джей Джей, неговите родители, сестра му, останалите членове на семейството му, както и за приятелите на главния герой и техните семейства.

Ще се запознаем с дядото на Джей Джей, който е фермер. Той разказва на децата за животните на село, но е и прекрасен певец. Сред епизодите на премиерната поредица са „Песен за петте сетива“ и „Три малки котета“.

„Кърт“ – Сезон 1
От 14 ноември – всеки ден от 13.30 ч.

Главният герой е познат на зрителите от продукцията „Мастър Кърт: Титла от кралицата“, която също бе излъчена по Boomerang. Във филма, Кърт победи Градинаря, който искаше да унищожи Къртичия град. В поредицата, намръщеният Градинар ще се завърне, за да открадне магическия кодекс – Коди.

В премиерните епизоди на 1-ви сезон, Градинаря ще се опита да отвлече Доти – но тя е изключително мъдра и това може да обърква плановете му. Ще видим и как той ще се опита да открадне Коди, и как Доти и Кърт ще разрешат мистерията на странен извънземен (според тях) феномен.

„Зима със „Скуби-Ду“ и „Том и Джери“
От 26 ноември – всеки уикенд от 17.00 до 20.00 ч.

Какво по-хубаво от маратон със Скуби-Ду и Том и Джери? Да, точно така – очакват ни много предавания и филми с тези любими герои през този месец, в ефира на Boomerang.

Следобедният уикенд-маратон включва филма „Скуби-Ду: Сценична треска“, където групата тийнейджъри детективи и необикновеното им куче ще преживеят своя версия на събитията от класическия мюзикъл „Фантомът от операта“. Всичко започва, когато Дафни и Фред решават да участват в шоу за таланти. Репетициите за него се провеждат в запустяла опера, където витае едно привидение. Фред и Дафни събират всички от „Мистерия“ ООД, за да разкрият тайната на призрака.

Героите във филма „Том и Джери: Изгубеният дракон“ също ще преживеят приключения с неземни същества. Докато се гонят и си погаждат номера, както обикновено, те намират странно яйце, а мистериозното създание, което се излюпва от него, приема Том за своя майка. Предстоят и още интересни събития, когато истинската му майка идва да си го прибере.

Маратон с поредицата „Томас и приятели“
От 5 ноември – всеки уикенд от 9.00 до 12.00 ч.

Всеки епизод от поредицата „Томас и приятели“ разказва различна забавна история с главните герои. Томас, Пърси, Ниa, Кана, Дизел и другите локомотиви от остров Содор научават важни уроци за живота по време на разнообразните си преживявания. Пърси обича да прави номера на другите, но ще разбере, че не всички пакости са еднакво забавни за неговите приятели. Томас никога не се отказва и мотивира другите.

В ноемврийския маратон, като част от специалния блок Cartoonito, зрителите ще могат да гледат епизоди от 25-ти сезон на „Томас и приятели“, както и филма „Томас и приятели: Състезание за купата на Содор“. В него локомотивите научват колко е важно да работят в екип и как да разчитат на силните страни на останалите.

Източник: knowbox

Добави коментар