„Ние, мечетата“ с нови епизоди у нас

Веселите мечета се завръщат с нови приключения.

Трите мечета, Гризли, Белия и Панда, имат вълшебна кутия, която има страхотни свойства, като например да изпълнява пожелания към падащи звезди. С нея, те могат да пътуват, където пожелаят. Зрителите ще имат възможност да проследят приключенията на любимите си мечоци през тяхното детство в търсене на нов дом.

Те ще се опитат да опознаят колкото се може повече различни земи, за да изберат перфектната за тях. Пътуването до там, обаче, не е лесна задача. Затова ще прибягнат до помощта на Магическата кутия. Картоненият предмет със звездичка ще ги пренася на места, които ще ги вкарат в много приключения.

В един от епизодите, мечетата попадат в капан в чужд времеви период. В друг, се озовават в древен египетски спа център, но Гризли отказва да се къпе. А в една от останалите истории, тримата намират фар, захранван от интересно светещо същество. Какво ли друго ще им се случи?

Новите епизоди започват на 19 юни от 12.10 ч. по Cartoon Network. Като ще продължат да се излъчват всеки делник по същото време.

Източник: knowbox

Добави коментар