Cartoon Network става на 31

В тази слънчева октомврийска неделя ми се дописа като доброто старо време. А и защото днес е празник, Cartoon Network става на 31.

Нямам нещо конкретно да ви кажа. Би трябвало да знаете за моята любов към марката и анимациите, които са обвързани с нея. Така че по-добре да кажа няколко думи за новите неща. „Unicorn: Warriors Eternal“ бе изключително красива творба на Генди Тартаковски (отново браво на студио Змей), „My Adventures with Superman“ е историята за Човека от стомана, от която се нуждаехме от толкова време, а „Фиона и Кейк“ минисериалът беше неочаквано добро попадение, спокойно може да се нареди на нивото на „Отвъд оградата“ и „Безкрайният влак“. Така че ми спестете коментарите от сорта на „кн отдавна спря да прави добри децки като бакуган топче“.

Тези дни гледах и двата нови кросоувърни епизода на „Малки титани: В готовност“ (Warner Bros. 100th Anniversary и Intro), бяха забавни и хубав трибют на богатата видеотека от анимации на WB. Въпреки че рядко си пускам сериала, не крия, че всеки път, като го гледам, се забавлявам. Нуждая се от тъп и груб хумор от време на време.

Какво е бъдещето на Cartoon Network? Не мога да ви кажа и вие не можете да го кажете. Хаотичното управление на Дискавъри със сигурност промени доста неща, но не съм сред хората, които ще тръгнат да пишат надгробна плоча с „1992-[някоя година от 21-и век]“ преди да излезе статия във Variety или Hollywood Reporter с директен надпис „Cartoon Network to Shut Down“. Вие, ако искате се правете, че го закриват още сега, за да имате повече време за поредната игрална Netflix боза или риалититата по Нова телевизия, аз ще си гледам това, което продължават да предлагат.

И отново, честит 31-и рожден ден на Cartoon Network!

Добави коментар