Cartoon Network и Cartoonito – акценти за юли 2024

Юли по Cartoon Network ще ни разкаже много любими истории, но също и някои чисто нови. Поредицата „Ние обичаме Гъмбол!“ ще ни покаже подбрани епизоди от „Невероятният свят на Гъмбол“, където отново ще можем да се забавляваме със семейство Уотърсън, а „LEGO DREAMZzz: Изпитанията на преследвачите на сънища“ ще ни разкаже за група смели деца, които се опитват да опазят света на сънищата от краля на кошмарите.

„Ние обичаме Гъмбол!“
От 1 юли – всеки ден от 11.05 – 15.30ч.

Гъмбол, неговото семейство и приятели са забавни и винаги готови за страхотни приключения. Ето защо всички ги обичаме и затова трябва да отпразнуваме тази любов с едно страхотно изживяване през лятото – с всички любими епизоди на Гъмбол. Така че не пропускайте „Ние обичаме Гъмбол“.

Ако има герои, които обичат да се забавляват като никой друг по света, това са децата от Елмор – Гъмбол, сестра му Анаис и брат му Дарвин. В обичаните от всички сезони, излъчвани по Cartoon Network, зрителите видяха как Дарвин пътува през далечни земи, за да се върне при Гъмбол и останалите от семейство Уотърсън, или как Гъмбол, с помощта на Дарвин, участва в изборите за президент на училището. Разбира се, това е миниатюрна част от многото им перипетии.

А сега имаме шанс отново да се насладим на приключенията им.

„LEGO DREAMZzz: Изпитанията на преследвачите на сънища“ – Сезон 1
От 22 юли – всеки ден от 09.10ч.
С повторение в същия ден от 21.30ч.

Група деца се присъединяват към тайна агенция, където се научават да използват силата на въображението си, за да пътуват в света на сънищата и да създават фантастични творения. Те трябва да предпазят спящите деца от това да бъдат тероризирани от злия крал на кошмарите, който се е решил да завладее измерението на сънищата и да нахлуе в будния свят.

Очаква ни стартът на новото LEGO предаване „LEGO DREAMZzz: Изпитанията на преследвачите на сънища“. Гледайте целия първи сезон това лято по Cartoon Network.

През юли по Cartoonito ни очакват ред нови забавления с прословути герои. Грижовните мечета ще ни позволят да се присъединим към тях на вълнуващо ново пътешествие, изпълнено с магия и веселба. А освен това, целият месец ще бъде посветен на другарството, защото 30 юли е Световен ден на приятелството.

„Грижовните мечета: Раздай магия – Специални епизоди“ – Сезон 1
От 1 до 6 юли – всеки ден от 08.00 ч.
С повторение в същия ден от 10:55ч. и на следващия ден от 17.25 ч.

Стартира чисто новата мини поредица „Грижовните мечета: Раздай магия – Специални епизоди“, която включва 6 епизода по 22 минути. Те са част от предаването „Месец на приятелството“.

Мечетата отиват на едно вълнуващо ново пътешествие, пълно със забавление, магия и мистерии в Упованието – неизследвано царство на Грижландия. Веселушка, Сърдитко, Късметко, Душинка и Слънчо се стремят да донесат щастие и хармония на обитателите на тази земя. Те се наричат уифъли – забавни малки същества, които посаждат магически семена на грижата и така образуват нови региони в Грижландия. Това е вълшебно място – като Оз и Страната на чудесата, събрани в едно. Така че, скочете върху най-близката дъга и се присъединете към Грижовните мечета, докато те отключват магията и забавлението.

„Месец на приятелството“
От 1 юли – всеки ден от 07.00 до 11.30 ч.

На 30 юли има Световен ден на приятелството и тъй като главната тема по Cartoonito е точно то, ще празнуваме всички вълшебни приятелства през целия месец.

Поканете своите приятели да се срещнат с любимите ви другари от Cartoonito: Том, Джери, Бъгс, Гризи, Лемингите, Мистър Бийн и също така опознайте нови, заедно с тях – като например Грижовните мечета. Да сме заедно винаги е по-забавно.

Източник: knowbox

Добави коментар